torsdag 15 juni 2017

Jesus dömer dig inte till döden - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-16 00:30

Jesus dömer dig inte till döden

Christer Åberg talar och sjunger om Jesu kärlek till oss människor!

Läs allt!


Bebisar får rösträtt?

Miljöpartisten Lorentz Tovatt pekas ut som Åsa Romsons ersättare i riksdagen. 2013 skrev han på Twitter att rösträttsåldern ska avskaffas och att bebisar ska få kunna rösta i allmänna val!

Läs allt!


Den islamska hästen

Igår diskuterades den här bilden i Riksdagen som publicerades av Richard Jomshof på Twitter. Bilden föreställer islam som en trojansk häst.

Läs allt!


Vill muslimerna inte gå i kyrkan på skolavslutningen?

Faktum är att många muslimer inte är emot kyrkor, kristen tro och Jesus. 

Läs allt!


Helvetet har ingen makt över församlingen

Varför har helvetet ingen makt över församlingen? Därför att Jesus Kristus är Messias - Herren. Om inte Jes us hade varit Messias, Herren, skulle helvetet haft makt över församlingen.

Läs allt!


Amani Mustafas livsberättelse - Koranen eller Bibeln?

Jag måste tipsa om det här fantastiska programmet från Himlen TV7: Koranen eller Bibeln? - Amani Mustafas livsberättelse. Del 1/4.

Läs allt!


Fundamentalism: Den sanna Pingstväckelsens fiende!?

Läsarmejl av nils Bild: Dagen.  Nu i en tid av Andlig förflackning, likgiltighet och ljumhet måste det till en snar förbättring. Ett återuppväckande och återvändande till den Sanna Trons innehåll, dess fundament!

Läs allt!


Jesus: Nej, du ska ner i helvetet

Men om du vill bli räddad från helvetet ska du omvända dig till Jesus genom att ta emot honom. Då blir du frälst och förlåten och en dag ska du bli upphöjd till himlen.

Läs allt!


Förvirrade forskare tror att hela universum är... platt!

Tydligen behöver man inte vara riktigt korkad för att tro på en platt jord... förlåt, jag menar ett platt universum! Det kan tydligen vetenskapsmän och professorer också göra!

Läs allt!


Radband i fyra falska religioner

Det finns en gemensam nämnare mellan de fyra falska religionerna buddhismen, hinduismen, islam och Katolska kyrkan. Och det är att alla har radband.

Läs allt!Kontakt: Mobil: 070-935 66 96 | Mejl: christer.aberg@apg29.nu | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Avsluta eller påbörja nyhetsbrevet? Klicka här: https://www.apg29.nu/a/7ns

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar