måndag 10 december 2012

Profetiskt om EU

EU i profetiskt ljus

Idag fick EU Nobels fredpris i Oslo, Norge. Inget kan vara mer bedrägligt att ge en organisation ett fredspris som inte är något fredsprojekt!

För ett tag sedan publicerade jag en artikel av Holger Nilsson från flammor.com. Jag publicerar den tankeväckande artikeln här igen:


Sensationella planer för EU!

Av Holger Nilsson, flammor.com

 

Vi kan här återge planer för ett framtida EU som för många är överraskande, men inte för de som trott på Bibelns profetiska beskrivning om den yttersta tiden.

När det gäller det profetiska ordet har det förutsagt att en stark ledare skall uppstå. Bibeln varnar för denne. Han kommer att få ett stort inflytande över människor, ett mycket ont sådant.

För att en sådan ledare skall få denna makt, måste en plattform beredas för honom. Uppgifter som vi nu har tagit del av, talar för att en sådan snart kan finnas.

Den engelska nyhetssajten Express.co.uk som är en sajt för The Daily and Sunday Express, hade en artikel den 4 maj. Vi hade redan kommit så långt med arbetet av vårt nr 2, så vi fick vänta med att skriva om det här detta till detta nr. Vi vill nu delge våra läsare om de planer som presenterades.

Artikeln inleds på följande sätt: "Ledande eurokrater har hemligt ritat upp en hemlig plan för att skapa en superstark EU-ordförande."

Vidare sägs i artikeln: "En hemlig grupp av EU:s utrikesministrar har utarbetat planer för att slå samman de arbeten som för närvarande utförs av Herman Van Rompuy, ordförande i Europeiska rådet och Jose Manuel Barroso, ordförande för Europeiska kommissionen. Den nya byråkrat, som inte skulle väljas direkt av väljarna, är inställd på att få en vittomfattande kontroll över hela EU och tvinga medlemsländerna i en allt större politisk och ekonomisk union."
 

 

 
Det är tio utrikesministrar som har dessa planer, alltså på högsta nivå!

Vidare sägs i artikeln: "Motståndare fruktar att planen skulle kunna skapa en modern motsvarighet till det som förutsågs av den europeiska kejsaren Napoleon Bonaparte eller ett återvändande till det Heliga Romerska riket av Karl den store, som dominerade Europa under medeltiden."

De hemliga samtalen, upptäcktes av Independent Labours adelsman Lord Stodd Swindon. Han säger som en kommentar till planerna: "Det här är en konspiration av människor som vill avskaffa nationalstaterna och skapa ett Europas förenta stater. Det hela är skumt. Dessa människor är fast beslutna att skapa ett Europas förenta stater."

En annan som kommenterar planerna är Euro-MP Paul Nuttall i Stor-britanniens Independence Party, han säger:

"Detta är verkligen en löjlig idé som aldrig får hända. Det låter som om de försöker gå tillbaka till tiden för den helige romerska kejsaren."

Man kan också i artikeln läsa hur man ser på denna plan: "Anhängare av planen tror att de rivaliserande ordförandeskapen underminerar EU:s förmåga att tala med en enda röst. De hävdar att genom att slå samman de två jobben kommer det att skapa en kraftfull europeisk ledare som kan driva den federalistiska drömmen om ett enat Europa, som särskilt skakats av krisen i eurozonen." 

En annan som ser farorna med att slå samman de nuvarande två ordförandeposterna, det är Lord Howell av Guildford. Han är Torys biträdande utrikesminister och han säger: "En sådan sammanslagning skulle innebära en massiv förskjutning av makten i händerna på en enda icke vald byråkrat." Slut citat.

Den som läst de bibliska profetiorna om en stormakt och en kommande stark ledare som får makten i denna, reagerar kraftigt inför dessa planer som här har avslöjats. Dessa stämmer exakt med den utveckling som kommer att leda fram till hela uppfyllelsen av Bibelns profetior.

Vi har skrivit många artiklar om detta under åren som ligger bakom. Då fanns inte de tydliga tecken som nu visar vart vi är på väg - mot profetiornas slutliga uppfyllelse. Det är nu dags att inse detta.  

I denna profana artikel som vi citerat, är det som ett genljud av det som vi varnat kommer att uppstå på det gamla Romerska riket territorium. I artikeln nämns också det Romerska riket.

Det nämns att planerna är att stormakten skapas genom ett Europas förenta stater. Man talar om en ledare som inte är vald av folket.
 

 

 
Det finns många som utifrån ett profetsikt perspektiv reagerar inför detta. Man inser att vi snart kan vara framme vid uppfyllelsen av det som Bibeln varnar för.

Vi ser i Uppenbarelseboken att den som får makten är vilddjuret. Detta är en bild på det romerska riket i profeten Daniels bok. Det hade sitt huvudsäte i Europa och genom att vi ser att vilddjuret återkommer i Uppenbarelsebokens beskrivning om den yttersta tiden, förstår vi att det blir en ny stormakt i Europa. Den har vi redan sett begynnelsen av. Vilddjuret blir också personifierat genom sin starke ledare som får makten.  Bibeln varnar kraftigt för denne ledare och dess maktutövning över folket.

Detta är i korthet en sammandragning av profetiorna på detta område. Vi har skrivit ett 70-tal artiklar tidigare om detta, de finns att läsa på Flammors hemsida. Den profetiska undervisning som vi har kort berört här, den återfinns i kristna sammanhang över hela världen.

Däremot har varken denna del av profetiorna eller andra delar på det profetiska området, belysts i någon större utsträckning i Sverige. Det har tyvärr lett till att man i många sammanhang står helt oförstående inför det profetiska skeende som nu pågår.

För många är det sensationella uppgifter som nu når oss om planerna på en stark ledare i Europa.

För de som läst och trott på det profetiska ordet är det inte sensationellt. Det är istället en bekräftelse på det som man har sett i profetiorna. Det är också en bekräftelse på hur långt fram vi kommit i det profetiska skeende som finns tecknat i Bibeln.

Holger Nilsson
www.flammor.com


Holger Nilsson har skrivit flera artiklar om EU och Europa i flammor.com. Här nedan har jag länkat dessa artiklar som han har publicerat sedan 2001.


2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002

2001

 

Alla 27 Länderna i EU.


Språk:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar