måndag 10 juli 2017

Christer Åberg och Dessan på semester - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-07-11 00:30

Semester med Dessan 2017

Christer Åberg i golftagen. Den rosa bollen är dottern Dessans. Jag sköt senare bort bollen. Den fastnade i en ko. (Ihålig på golfbanan.)

Läs allt!


Lindbergarna i Rydsnäs loge 2017

Christer Åberg med sin ukulele. Innan mötet började klockan 18.00 var det nästan fullsatt.

Läs allt!


Mannen fick vänta för att hon ville föda barn

Bild: Expressen. Och nu kan vi återigen läsa i en kvällstidning om lögnen att en man har fött ett barn. I ingressen kan vi läsa:

Läs allt!


Onda andar finns

Läsarmejl av David BOnda andar finns på riktigt. Intresset för den andliga världen är stort idag, även i sekulariserade Sverige. På tv finns det flera ockulta program som handlar om det andliga.

Läs allt!


En liten undran

Läsarmejl av Leif Boman Finns du kristen i Sörmlandstrakten som eventuellt spelar och sjunger, men mest av allt brinner för att ännu mer få dela de goda nyheterna om livets höjdpunkt Jesus?

Läs allt!


Påven talar från munnen av en orm

Läsarmejl av J.J.När påven håller mässa och håller generalaudiens varje onsdag eller bjuder in nationers presidenter och statschefer är de inne i ormens huvud.

Läs allt!


Vill du semestra i ett muslimskt land?

Den här bilden fick jag från ett par norska vänner...

Läs allt!


Riksförbundet för sexuell lössläppthet - RFSL

Av Holger Nilsson Bild: Dagen. Det är inte mycket som svenska kyrkan tål i sin politiska korrekthet. Bild: skärmdumpning Dagen, 7 juli.

Läs allt!


Jesus är en person

Christer Åberg. En del människor misstar sig för att Jesus skulle vara en religion eller en religionsstiftare. Inget kan vara mer fel. Jesus är ingen religion, Han är en person. inte heller är Jesus en religionsstiftare -  utan han är världens frälsare. Det är alltså en stor skillnad på det. 

Läs allt!


Du ska dö!

Detta är en stor säkerhet: du ska dö en dag. Alla människor som föds kommer att dö.  Du vet inte vilken dag det blir, men du vet att det kommer att bli.

Läs allt!



Kontakt: Mobil: 070-935 66 96 | Mejl: christer.aberg@apg29.nu | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Avsluta eller påbörja nyhetsbrevet? Klicka här: https://www.apg29.nu/a/7ns

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar