lördag 25 februari 2017

Sverige - ett land i mörker - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-26 01:00

Beställ Christer Åbergs gripande bok DEN LÄNGSTA NATTEN 1 bok 179 kr + frakt 26 kr 3 böcker 179 kr/st gratis frakt 10 böcker 10 kr rabatt/bok 168 sidor, mjuk pärm. bok@apg29.nu | 070-935 66 96


SVERIGE - ETT LAND I MÖRKER

Bibeln säger att det folk som vandrar i mörkret ska se ett stort ljus. Och det ljuset är Jesus Kristus. Jesus själv säger också att de som följer honom ska inte vandra i mörkret utan ha livets ljus.

Det svenska etablissemanget har blivit totalt upprörda över att USAs president Donald Trump har talat om våldet och kaoset i Sverige. De menar att det är en falsk bild av Sverige och att den är för negativ. 

Men sverigedemokraterna Jimmie Åkesson och Mattias Karlsson har skrivit i en amerikansk tidning (största i USA) och gett Trump rätt. Artikeln blev den tredje mest lästa under den dagen.  Men etablissemanget anklagar de politiska skribenterna för att ge för mörk bild av Sverige. 

Jag kan förstå oron. Sverige är beroende av att ha en positiv bild av sitt land på grund av exportmarknaden. Men även om man putsar på fasaden och förnekar hur det ligger till i Sverige så är landet ändå lagt i mörker. Man förnekar sanningen och säger, som det står i Bibeln, att allt står väl till men allt står inte väl till. 

Sverige är lagd i mörker - det vill säga landet är lagd i synden. Sveriges befolkning är förslavade i denna mörka synd. De behöver ljus för att inte längre vandra i detta mörker. Det Ljuset är Jesus Kristus.

Under vinterhalvåret, då det är mörkt i detta land, så är många deprimerade. På samma sätt mår människor dåligt av den mörka synden. 

Men när det blir ljusare framåt sommaren mår människor bättre, de blir gladare och piggare, de kommer ut och börjar umgås med folk. 

På samma sätt är det med en människa som tar emot Jesus som är det Sanna ljuset. Syndaångesten försvinner, de blir gladare, mår bättre och kommer ut bland dolk.

Nu vandrar de inte längre i mörkret utan har kommit ut i Ljuset som är Jesus Kristus!

Sverige behöver Jesus. Förs t då kommer detta land få en sann ljus bild,! och inte denna fake bild som nu råder då landet ligger i mörker.


Christer Åberg

www.apg29.nu

- Dela detta mejl till dina vänner och bekanta!


Kontakt 
Betala/Ge bidrag
  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 
  • Swish: 070 935 66 96
Apg29 på:
Avbeställa eller skriva upp dig för nyhetsbrevet? 

< /p>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar