lördag 15 april 2017

Uppståndelsen är verklig - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-04-16 01:00


Trevor fick uppleva sanningen i Jesu löfte: Jag går bort för att bereda er rum

Läsarmejl av Nils Trevor Yaxley sörjde djupt den son han förlorat, men fick själv komma till himlen på tillfälligt besök.

Läs allt!


Dagarna då Jesus kropp låg i graven

När Jesus var död och hans kropp låg i graven tre dagar och tre nätter så var Jesus högsta grad levande och aktiv i den andliga världen!

Läs allt!


Uppståndelsen är verklig

Läsarmejl av Håkan Kero Det är ofattbart att människor inte börjar tvivla i sin starka otro, när man år efter år får uppleva att det som varit dött får liv igen. Man får uppleva att solen som knappt har visat sig under vintern, åter stiger högre och högre och värmer mer och mer. 

Läs allt!


Gud är Frälsaren

Läsarmejl av Leif Boman För ca 2000 år sen, så gör "Gud-Jag Är" det oerhört mirakulösa. Han föds hit till jorden av jungfru Maria och blir så den enda syndfria m änniskan som någonsin har vandrat omkring här nere på denna jord. Han vandrade omkring här i ca 33,5 år och offrar sedan Sitt eget liv på ett kors.

Läs allt!


Otuktsväsendet i Katolska kyrkan

Läsarmejl av SvenneI programmet Uppdrag Granskning avslöjades det vedervärdiga utuktsväsendet i Katolska kyrkan. Det handlade om präster, som under lång tid förgripit sig sexuellt på barn. En fruktansvärd skildring, som borde ha skakat om de flesta tittare.

Läs allt!


Aktuellt




Kontakt: Christer Åberg
Betala/Ge bidrag
  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 
  • Swish: 070 935 66 96
Apg29 på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar