lördag 3 december 2016

Apg29.nu Nyhetsbrev: 16-12-04 01:00

Nyhetsbrev från apg29.nu

Vill du avbeställa eller skriva upp dig för nyhetsbrevet går du hit: Nyhetsbrev | Apg29



Endast Jesus kan rädda dig


Det finns bara ett sätt som du blir räddad på, och det är genom att ta emot Jesus!

Detta betyder att du redan nu är förlorad men du blir räddad genom att ta emot Jesus. 

Jag ska försöka förklara: Om du inte tar emot emot Je sus blir du inte räddad, men detta betyder i! nte att om du väljer att inte ta emot Jesus att du först då går förlorad. Nej, du är redan förlorad. För att då bli räddad behöver du ta emot Jesus!

Lyssna, det är endast Jesus som räddar - han personligen - inget annat och ingen annan kan rädda. Det är bara Jesus. Du behöver ta emot Jesus personligen och individuellt. Det är en personlig tro på Jesus som räddar - ingen kollektiv tro.

Inte heller kan något som du gör rädda dig - du måste ta emot Jesus som har gjort allting klart för dig genom sin död på korset och uppståndelsen från de döda. Det enda du behöver göra är att ta emot denne Jesus som har gjort allting klart för din räddning.

Dopet räddar dig inte. Varken barndop eller så kallat "vuxendop" räddar dig. Det är endast genom tron på Jesus som räddar dig. Och när du är räddad genom tron på Jesus vill du låta döpa dig.

Kyrkan eller församlingen räddar dig inte.  Men församlingen består av människor som är räddade. Då du är räddad vill du vara med i en församling där Jesus ensam är Herren.

Prästen eller pastorn kan inte rädda dig - endast Jesus! Påven kan inte rädda dig - endast Jesus! Läran kan inte rädda dig - endast Jesus! Helgon kan inte rädda dig - endast Jesus! Avgudar kan inte rädda dig - endast Jesus! Änglar kan inte rädda dig - endast Jes us! Utomjordingar kan inte rädda dig - endas! t Jesus! ! Maria kan inte rädda dig - endast Jesus! 

Dina nära och kära som har dött kan inte rädda dig - endast Jesus! Några spiritister kan inte rädda dig - endast Jesus! Sex kan inte rädda dig - endast Jesus! Pengar kan inte rädda dig - endast Jesus! Goda gärningar kan inte rädda dig - endast Jesus! Självrättfärdighet kan inte rädda dig - endast Jesus! Lagiskhet kan inte rädda dig - endast Jesus!

Det är här på jorden du tar emot Jesus och blir räddad. Efter att du har dött finns det ingen möjlighet för dig att ta emot Jesus och bli räddad. Ska du bli räddad måste du ta emot Jesus medan du lever här och nu. Sedan är det försent.

Några spiritister kan inte leda dig fram till "ljuset" efter att du har dött - det är endast Jesus här och nu som kan rädda dig. Några böner efter att du har dött kan inte rädda dig - det är endast Jesus här och nu. Några "dop" efter att du har dött kan inte rädda dig - det är endast Jesus här och nu. 

Några pengar efter att du har dött kan inte rädda dig - det är endast Jesus här och nu som kan rädda dig! Och inte heller kan någon skärseld rädda dig - det är endast Jesus som här och nu kan rädda dig!

Vill du ta emot Jesus här och nu och bli räddad? Då kan du be den här bönen högt med din mun:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan? 

» Ja!



http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1480803652-ensam.jpg








Kontakta Christer Åberg, redaktör för apg29:

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1473286083-christer-aberg.jpg

Christer Åberg

☏ 070-935 66 96

✉ christer.aberg@apg29.nu


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar