torsdag 15 december 2016

Apg29.nu Nyhetsbrev: 16-12-16 01:00

Nyhetsbrev från apg29.nu

Vill du avbeställa eller skriva upp dig för nyhetsbrevet går du hit: Nyhetsbrev | Apg29


Godnattbönen

Jag har nu om kvällarna börjat be "Godnattbönen" för dig Live som är inne på Facebook. Det är inte säkert det blir varje kväll, men hittills har det skett flera gånger på raken den här veckan!

Var med ikväll igen.



Lindbergarnas Julun! derhållning

Nenne Lindberg gör storsatsningar i år igen då det gäller julunderhållning. Trots att det rör sig en hel del om underhållning så talas det ett rakt budskap om Jesus som Frälsaren. Dessutom läste jag "Julevangeliet" inledningsvis. Så budskapet om Jesus missades verkligen inte!

I år är Marcus Birro med två gånger. I första mötet talade han helt fantastiskt om Jesus som Frälsaren. I det mötet rockade Lindbergarna också loss med Julrock. Birro berättade även varför han blev sparkad från Expressen. Och Lindbergarna sjöng även Var glad!


Den längsta natten

I dessa samlingar säljs även min bok Den längsta natten. Jag såg på Semnos hemsida att boken var med i rutan för "Bästsäljare" så boken verka gå bra. Passa på du också och köp den. Boken riktar sig till både kristna som icke kristna och har ett hoppfullt budskap att Jesus möter och hjälper i sorgen. Den passar också som en utmärkt julklapp, vilket flera också har köpt den som sån. Flera har hört av sig och berättat hur gripna och berörda de har blivit när de har läst boken.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar