måndag 12 december 2016

Apg29.nu Nyhetsbrev: 16-12-13 01:00

Nyhetsbrev från apg29.nu

Vill du avbeställa eller skriva upp dig för nyhetsbrevet går du hit: Nyhetsbrev | Apg29



< /div>
Hej!

Du är förlorad utan Jesus. Med Jesus är du räddad. För att bli räddad behöver du ta emot Jesus! Vill du göra det nu? En dag blir det försent.

Det är din personliga tro på Jesus som frälser dig. Inte den kollektiva tron. Du blir inte frälst genom någon annans tro. Du måste tro själv.

Varför behöver du Jesus? Utan honom är du evigt förlorad. Han är den ende som kan rädda dig från ett liv i synd och att gå evigt förlorad.

För att bli räddad måste du ta emot Jesus. Det finns inget annat sätt. Du måste ta emot Jesus personligen som Herren i ditt liv.

Det är Jesus ensam som frälser. Det är inte Jesus plus någonting annat. Jesus är ensam Frälsaren. Jesus är fullt tillräcklig som Frälsaren.

Det står och faller med Jesus. Har Du inte tagit emot Jesus Kristus som Herren, så är du räddningslöst förlorad till ett evigt helvete.

Hur går det till att bli frälst? Du bekänner Jesus som Herren och tror att Gud har u ppväckt honom från de döda. Då blir du frälst - räddad!

Om du inte vill bli frälst, vad ska du göra då? Inget! Du är redan förlorad! Men vill du bli räddad ska du ta emot Jesus Kristus Guds Son!

När du väl har tagit emot Jesus ska du inte senare överge honom utan du måste hålla fast vid honom ända tills du har blivit bärgad i himlen.

Tveka inte. Ta emot Jesus idag. Du kommer aldrig ångra dig. Men du kommer ångra dig om du inte tar emot Jesus och blir räddad här i livet.

Christer Åberg


PS. Julklappstips! DS.



SENASTE




1. Bekänn Jesus som Herren med din mun.

2. Tro i ditt hjärta att Gud uppväckt Jesus från de döda.

- Då blir du frälst!

Läs al! lt!




http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1473286083-christer-aberg.jpg

Kontakt: Christer Åberg ☏ 070-935 66 96 ✉ christer.aberg@apg29.nu






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar