måndag 2 maj 2016

Extra nyhetsbrev från apg29 - 2016-05-02 10:18

Extra nyhetsbrev www.apg29.nu – 2016-05-02 10:18




Live med Christer Åberg måndagar - Glöm inte bort livesändningen ikväll 20:00-20:15 på apg29.nu med Christer Åberg!


Sionismen - Texten till artikeln är hämtad från Toralf Gilbrants bok Tidens tecken. »Nästa år i Jerusalem.» Så lyder den gamla judiska påsk-hälsningen. Det är ett uttryck för släktenas hopp, det hopp som överlevt en tvåtusenårig landsflykt.


Psykologbesöken har dubblerats - Läsarmejl av Karl Håkan  Något har hänt i landet. Vi kan se det. Antalet psykologbesök har Dubblerats på 5 år i Sverige. Svenska folket mår Dåligt.


Varför Johannes omvändelsedop togs emot - Av Sigvard Svärd, Ur-Baptistisk Pingst brev 103 Innehållet i detta infobrev har kommit till efter önskemål av en broder i tron, om svar på frågan, hur det kom sig att judarna tog till sig Johannes Döparens predikan om att låta döpa sig till syndernas förlåtelse. 


Huggen med machetes - Av Jörgen Milton, Barmhärtighetsmissionen Vincent blev attackerad med en machetes av en annan Aetas som var alkoholpåverkad. Vincent fick stora skärsår över hals och ansikte.

Du kan bli fri från din syndaångest - Christer Åberg talar ett enkelt och kort budskap till dig hur du kan bli fri från din syndaångest.


Ryssland anfaller Sverige? - Det finns anledning att ställa rubrikens fråga. Det finns flera argument för att tro att Ryssland  kommer att agera militärt.


Sharia-lagar är våldsamt och dödligt - Bild: Aftonbladet. Massmördaren Usama bin Ladins gamle mentor Salman al-Ouda vill införa Sharia-lagar med "fredliga medel". Men jag frågar mig: hur kan något så dödligt och våldsamt som sharia vara "fredliga medel"?!


Är jag frälst? - Bibeln säger att den som har tagit emot Jesus är ett Guds barn - alltså frälst! Det står alltså ingenting om att man ska "känna" sig som ett Guds barn. Utan det är ett konstaterande. 


1 maj i "ismens" tecken - Bild: Aftonbladet. Alla dessa "ismer" har kostat miljontals och åter miljontals liv i världen, men Jesus gav sitt liv för att rädda världen. 


Du får detta mejl eftersom du har skrivit upp dig för nyhetsbrevet från www.apg29.nu. Vill du ändra, påbörja eller avsluta nyhetsbrevet går du hit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar