torsdag 12 maj 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-05-12 19:14

Nyhetsbrev apg29.nu - 2016-05-12 19:14

Nyhetsbrev www.apg29.nu – 2016-05-12 19:14


Kattens flykt från Räddaren - Du är väl inte som den här katten som flyr när Räddaren kommer för att rädda dig?


Man + man = 2, man + kvinna = 1 - När en man gifter sig med en kvinna blir de båda ett. Men gifter sig två män eller två kvinnor med varandra så är det en omöjlighet att de kan bli ett.


Angående Alexander Greneheds varning - De säger att det räcker inte att vara döpt i den helige Ande och tala i tungor utan du måste också ha "smörjelsen". Men detta är en villolära eftersom den helige Anden ÄR smörjelsen!


Christer Åberg i närradion - Då och då hjälper jag till i förbönsprogrammet som Nässjös pingstkyrka har på tisdagskvällarna.


Dessan scout - Min dotter Dessan i sin scoutskjorta med märken.


Kristna hotas till döds i Sverige - Av Holger Nilsson Bild: Expressen.  Vi har tidigare skrivit om hur kristna hotas på asylboenden. Nu har Expressen gjort ett stort reportage som bekräftar detta. 


Sverige måste sätta krav på Palestina - Idag fick Kristdemokraterna, Liberalerna, moderaterna och Sverigedemokraterna majoritet för en gemensam motion om Palestinska myndigheten.


Profetisk dröm om en kommande tsunami i USA - Av Mikael Walfridsson  Perry Stone, en amerikansk författare och evangelist som ocksÃ¥ har organisationen Â"Voice of EvangelismÂ", har nyligen haft flera profetiska drömmar om en kommande tsunami. Jag delar här den profetiska dröm han upplevde. 

Andedopet bekräftar att Jesus är Herren - Läsarmejl av nils Andens utgjutelse, det absoluta beviset på Jesu seger!

Lewi Pethrus - Gripenhetens tårar - Lewi Petrus predikar i Filadelfiakyrkan i Stockholm om Gripenhetens tårar.


Du får detta mejl eftersom du har skrivit upp dig för nyhetsbrevet från www.apg29.nu. Vill du ändra, påbörja eller avsluta nyhetsbrevet går du hit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar