onsdag 4 maj 2016

Extra nyhetsbrev från apg29 - 2016-05-04 15:03

Extra nyhetsbrev www.apg29.nu – 2016-05-04 15:03



Omvändelse och försoning - Läsarmejl av Ola Windås  Bekännelse av synd är förutsättningen för försoning och nåd i alla relationer.Nåden och förlåtelsen är fri - men den kostar bekännelsen av synd.


Vi ska vara med om samma uppryckande som Jesus - Jesu uppryckande som vi kallar för himmelsfärd är garanten, förebilden och exemplet på att vi själva ska bli uppryckta som tror på Jesus.


Dopet kan inte frälsa - Inte ett enda dop i hela världen kan frälsa dig. Du blir inte frälst genom att döpa dig. 


Frimurare styr Umeå - Frimurare i Umeå från olika politiska partier och näringslivstoppar håller varandra om ryggen, avslöjar Västerbottens-Kuriren.


Profetia: Trump blir president - En profetia från 2011 av amerikanen Mark Taylor säger att Herren har utvalt Donald Trump för att skydda Amerika och Israel.


Profetisk dröm om spiritism - Läsarmejl av Neeaa81  Han säger tydligt och i all enkelhet: Ingen människa kan ta en annan människa till "Ljuset" (= himlen). Det är endast Jesus som kan göra det.

Svensk imamutbildning till hösten - Kista folkhögskola startar till hösten en svensk imamutbildning.

Repris: Live med Christer Åberg 2 maj - Repris: Christer Åbergs live-sändning på apg29 den 2 maj.


Uppvaknande och väckelse i vedermödan - Av Mikael Walfridsson Min personliga tro och överbevisning, är att en av de största väckelser eller uppvaknande sker just efter själva bortryckandet av församlingen, Jesu Kristi brudeskara.

De tio jungfrurna - Hans Jansson predikar på Frälsningsarmén i Vilhelmina om Jesu återkomst.


Du får detta mejl eftersom du har skrivit upp dig för nyhetsbrevet från www.apg29.nu. Vill du ändra, påbörja eller avsluta nyhetsbrevet går du hit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar