lördag 14 maj 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-05-14 23:27

Nyhetsbrev apg29.nu - 2016-05-14 23:27

Nyhetsbrev www.apg29.nu – 2016-05-14 23:27



http://www.apg29.nu/bild2.php?w=600&h=75&src=img/1463268250-i-narbild-daniela-persin-christer-aberg.jpg

Möt Christer Åberg - på Himlen TV7 - Christer Åberg intervjuas av Daniela Persin i programmet I närbild i Himlen TV7.


Syndernas Eurovision Song Contest smakar avföring - Man behöver inte smaka avföring för att förstå att det smakar avföring. 


Protestera mot Ecce Homo! - Av Holger Nilsson Den 20-21 maj är det dags för Pridefestival i Eskilstuna. Svenska Kyrkan i Eskilstuna kommer att delta i detta jippo. Deras bidrag blir att Ecce Homo utställningen av Elisabeth Ohlson Wallin kommer att visas i Kloster kyrka.

Blir människor homosexuella pga arvsynden? - Så fort man påtalar att homosexualitet är synd då har många som mantra att ropa ut att "de är födda till det", men då tror ju de på arvsynden!


Att skylla allt Guds verk på djävulen - Det finns en allvarlig villfarelse i kristenheten idag där man skyller allt på djävulen för det som Gud gör.

Eurovision i hbtq-kanalen i USA - Eurovision sänds direkt i år i en hbtq-kanal i USA. Mycket tydligare kan det inte bli att Eurovision är homosex-propaganda.

Be för de döda? - Läsarmejl av Sara 


Ligger påven bakom migrantkrisen? - Bild: bbc.com. Påven Francis uttalade sig nyligen under sitt besök på den grekiska ön Lesbos genom att säga att Europa måste reagera på migrantkrisen med lösningar som är "värdiga för mänskligheten". 


Förbjud homosexuell propaganda - Det borde verkligen vara förbjudet att förleda och pådyvla barn, vuxna, män och kvinnor den homosexuella lögnen. När ska det bli slut på denna hjärntvätt? 


Homosex-förförelsen fortsätter i Eskilstuna - Läsarmejl av Kaj Östholm  Invigning av Elisabeth Ohlson Wallins fotoutställning Ecce Homo, med mingel, dans och livemusik kl. 17.00. Stor synd och skam att visa denna avskyvärda utställning igen!


Du får detta mejl eftersom du har skrivit upp dig för nyhetsbrevet från www.apg29.nu. Vill du ändra, påbörja eller avsluta nyhetsbrevet går du hit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar