fredag 6 maj 2016

Extra nyhetsbrev från apg29 - 2016-05-06 12:06

Extra nyhetsbrev www.apg29.nu – 2016-05-06 12:06



Är Antikrists märke ett digitalt plåster? - Man tänker onekligen på Antikrists märke efter nyheten om att japanska forskare har tagit fram ett digitalt plåster.

Barack Obamas film Couch Commander - Jag vet inte vilket som är det mest otäckaste i denna film där USA:s president Barack Obama driver med sig själv.

Det äkta Andens dop och tungotal - I detta klipp talar jag om hur du får det äkta Andens dop och det äkta tungotalet. Dessutom demonstrerar jag hur det går till att tala i tungor.

Tysk underrättelsetjänst övervakar moskéer - Tyska underrättelsetjänsten övervakar 90 moskéer efter tecken på terroristverksamhet. 

Plötsligt sker uppryckandet - Den här videon har klipp från olika spelfilmer som illustrerar uppryckandet.Plötsligt sker uppryckandet då Jesus hämtar hem de sina! Är du redo?


Vem ber för Mona Sahlin? - För ett tag sedan reagerade jag på en del saker som Mona Sahlin sa i ett sammanhang. 


Nattvarden kan inte frälsa dig - Syftet med nattvarden är att vi ska minnas Jesus. Nattvarden frälser inte utan det är den levande personen Jesus Kristus som frälser.


Sanningen om Kristi himmelsfärdsdag - Här är den bibliska sanningen om Kristi himmelsfärds dag.

I väntan på Jesus - Hans Jansson har bibelstudium i Betel i Slussfors om Jesu återkomst.

Keith Greens sista missionsbudskap - Läsarmejl av Alexander Keith Green var en radikal man som brann för Jesus. Han dog 1982, endast 28 år gammal. 


Du får detta mejl eftersom du har skrivit upp dig för nyhetsbrevet från www.apg29.nu. Vill du ändra, påbörja eller avsluta nyhetsbrevet går du hit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar