söndag 8 maj 2016

Extra nyhetsbrev från apg29 - 2016-05-09 03:39

Extra nyhetsbrev www.apg29.nu – 2016-05-09 03:39



William Branhams syn om kvinnlig president i USA - Profeterade William Branham 1933 att Hillary Clinton blir USA:s president?


Trädet måste först planteras, innan frukten kommer - Läsarmejl av nils  Guds Rättfärdighet i Kristus Jesus, är en så Stor Gudomlig sanning att det tar tid att sjunka in.


Jan Lööfs barnböcker stoppas pga rasism? - Jan Lööfs barnböcker ”Morfar är sjörövare” och ”Ta fast Fabian” skildrar andra kulturer stereotypt, tycker förlaget Bonnier Carlsen som nu hotar att inte ge ut dem längre.


Vi behöver åter evangelisera Europa - London har fått en muslimsk borgmästare, men är detta någonting att oroa sig för?


Homosexuell man kastas ner från hustak och stenas - En homosexuell man som är dömd till döden av IS kastas ner från ett högt hustak i Syrien.


Så går det till att bli döpt i den helige Ande - Hur går det till att bli döpt i den helige Ande? Och hur talar man i tungor? I den här artikeln får du svaret!


Jag vet vad som händer i framtiden - Det finns många som vill veta vad som händer i framtiden. Dessutom finns det många som påstår att de vet vad som ska ske. Men jag vet verkligen vad som ska hända för jag har läst i Bibeln!


Nattvardens innebörd - Läsarmejl av Ulrik Petersson  Nattvarden är till för de som bekänner sig till Jesus Kristus som sin personlige frälsare och Herre. 

Tar vi lärdom av Israels folks Tragiska Historia? - Läsarmejl av nils Kan vi eller Vill vi lära av Israels Historia? Om vi gör det, kan vi TYDA TIDEN vi lever i idag!


En muslim blir Londons nye borgmästare - Bild: bbc.com. London har fått den muslimske Sadiq Khan som ny borgmästare.


Du får detta mejl eftersom du har skrivit upp dig för nyhetsbrevet från www.apg29.nu. Vill du ändra, påbörja eller avsluta nyhetsbrevet går du hit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar