söndag 8 maj 2016

Extra nyhetsbrev från apg29 - 2016-05-08 13:49

Extra nyhetsbrev www.apg29.nu – 2016-05-08 13:49



Homosexuell man kastas ner från hustak och stenas - En homosexuell man som är dömd till döden av IS kastas ner från ett högt hustak i Syrien.


Så går det till att bli döpt i den helige Ande - Hur går det till att bli döpt i den helige Ande? Och hur talar man i tungor? I den här artikeln får du svaret!


Jag vet vad som händer i framtiden - Det finns många som vill veta vad som händer i framtiden. Dessutom finns det många som påstår att de vet vad som ska ske. Men jag vet verkligen vad som ska hända för jag har läst i Bibeln!


Nattvardens innebörd - Läsarmejl av Ulrik Petersson  Nattvarden är till för de som bekänner sig till Jesus Kristus som sin personlige frälsare och Herre. 

Tar vi lärdom av Israels folks Tragiska Historia? - Läsarmejl av nils Kan vi eller Vill vi lära av Israels Historia? Om vi gör det, kan vi TYDA TIDEN vi lever i idag!


En muslim blir Londons nye borgmästare - Bild: bbc.com. London har fått den muslimske Sadiq Khan som ny borgmästare.

50 massgravar har hittats i Irak - Fler än 50 massgravar har hittats i ett område i Irak, som tidigare kontrollerats av IS. 


Muslimsk kvinna ser stort ljus och hör Jesu röst - Av Mikael Walfridsson En muslimsk kvinna, som samtidigt är dotter till en muslimsk ledare i Mellanöstern, tog emot Jesus efter ett mirakulöst möte med Herren. 

Jesus Han är svaret - Läsarmejl av Gunnel Lundström 


Tältkampanj: Jesus älskar Linköping - Av Jesus älskar Linköping Kom och se vem Jesus är och vad han kan göra för dig! 


Du får detta mejl eftersom du har skrivit upp dig för nyhetsbrevet från www.apg29.nu. Vill du ändra, påbörja eller avsluta nyhetsbrevet går du hit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar