tisdag 3 maj 2016

Extra nyhetsbrev från apg29 - 2016-05-03 19:56

Extra nyhetsbrev www.apg29.nu – 2016-05-03 19:56



Profetia: Trump blir president - En profetia från 2011 av amerikanen Mark Taylor säger att Herren har utvalt Donald Trump för att skydda Amerika och Israel.


Profetisk dröm om spiritism - Läsarmejl av Neeaa81  Han säger tydligt och i all enkelhet: Ingen människa kan ta en annan människa till "Ljuset" (= himlen). Det är endast Jesus som kan göra det.

Svensk imamutbildning till hösten - Kista folkhögskola startar till hösten en svensk imamutbildning.

Repris: Live med Christer Åberg 2 maj - Repris: Christer Åbergs live-sändning på apg29 den 2 maj.


Uppvaknande och väckelse i vedermödan - Av Mikael Walfridsson Min personliga tro och överbevisning, är att en av de största väckelser eller uppvaknande sker just efter själva bortryckandet av församlingen, Jesu Kristi brudeskara.

De tio jungfrurna - Hans Jansson predikar på Frälsningsarmén i Vilhelmina om Jesu återkomst.


Live med Christer Åberg måndagar - Glöm inte bort livesändningen ikväll på apg29.nu med Christer Åberg!


Sionismen - Texten till artikeln är hämtad från Toralf Gilbrants bok Tidens tecken. »Nästa år i Jerusalem.» Så lyder den gamla judiska påsk-hälsningen. Det är ett uttryck för släktenas hopp, det hopp som överlevt en tvåtusenårig landsflykt.


Psykologbesöken har dubblerats - Läsarmejl av Karl Håkan  Något har hänt i landet. Vi kan se det. Antalet psykologbesök har Dubblerats på 5 år i Sverige. Svenska folket mår Dåligt.


Varför Johannes omvändelsedop togs emot - Av Sigvard Svärd, Ur-Baptistisk Pingst brev 103 Innehållet i detta infobrev har kommit till efter önskemål av en broder i tron, om svar på frågan, hur det kom sig att judarna tog till sig Johannes Döparens predikan om att låta döpa sig till syndernas förlåtelse. 


Du får detta mejl eftersom du har skrivit upp dig för nyhetsbrevet från www.apg29.nu. Vill du ändra, påbörja eller avsluta nyhetsbrevet går du hit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar