söndag 2 oktober 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-10-03 01:00


Justin Bieber mötte Jesus i Stockholm - Bild: Aftonbladet. Den 22-årige superstjärnan Justin Bieber besökte en Hillsong-gudstänst i Stockholm under lördagen.

Dagarna fanns innan solen och månen skapades - Visste du att tiden och dagarna fanns innan solen och månen skapades? Det säger Bibeln!

Till Dig Som Längtar Hem: Flyttfåglarna - Läsarmejl av nilsEn dag lyfter tusenden vingar, för fjärran långmila färd. Och flyttfågelstrecket sig svingar, mot syd mot en varmare värld.


Helande banar väg för människors frälsning - Som ett resultat av att Jesus botade alla slags sjukdomar och krämpor spred sig ryktet om honom. Så är det idag också.


Varför vi behöver läsa Bibeln varje dag - Läsarmejl av Lars Enarson Vi lever nu i de allvarliga tider som det profeterats om gång på gång av både apostlarna och vår Mästare. I de sista dagarna kommer många att avfalla från tron. 


Den profetiska tidskriften Flammor - Nytt nummer!Av Holger Nilsson Flammor nummer 3 är nu ute. Det har ett viktigt innehåll.

Abortregister införs i Sverige - Från och med den 1 oktober införs det abortregister i Sverige. Då ska kvinnors personnummer och bostadsort registreras i samband med aborter. Vilket hemskt namn: "Abortregister".


Öppet brev om påve Franciskus besök i Sverige - Av Kjell-Roger Holmström Öppet brev med anledning av påve Franciskus besök i Sverige i oktober 2016.

Det märkliga med Hillary Clintons kollaps - Det var inte längesedan Hillary Clinton kollapsade. Hör du någonting talas om det nu? Nej. Är det inte märkligt?


Jesus hämtar snart hem oss - är du redo? - Video: Jesus har berett plats i den himmelska boningen och snart kommer Jesus och hämtar hem de som tillhör honom. Har du tagit emot Jesus?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar