lördag 1 oktober 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-10-02 01:00


Varför vi behöver läsa Bibeln varje dag - Läsarmejl av Lars Enarson Vi lever nu i de allvarliga tider som det profeterats om gång på gång av både apostlarna och vår Mästare. I de sista dagarna kommer många att avfalla från tron. 


Den profetiska tidskriften Flammor - Nytt nummer!Av Holger Nilsson Flammor nummer 3 är nu ute. Det har ett viktigt innehåll.

Abortregister införs i Sverige - Från och med den 1 oktober införs det abortregister i Sverige. Då ska kvinnors personnummer och bostadsort registreras i samband med aborter. Vilket hemskt namn: "Abortregister".


Öppet brev om påve Franciskus besök i Sverige - Av Kjell-Roger Holmström Öppet brev med anledning av påve Franciskus besök i Sverige i oktober 2016.

Det märkliga med Hillary Clintons kollaps - Det var inte längesedan Hillary Clinton kollapsade. Hör du någonting talas om det nu? Nej. Är det inte märkligt?


Jesus hämtar snart hem oss - är du redo? - Video: Jesus har berett plats i den himmelska boningen och snart kommer Jesus och hämtar hem de som tillhör honom. Har du tagit emot Jesus?


Islam: Satan är i näsan, han kissar och pruttar - Islams egna skrifter lär att Satan finns i din näsa, att han kissar i dina öron och att han pruttar.


Boken "Den längsta natten" ges ut innan jul - Min bok "Den längsta natten" kommer att ges ut innan jul av Semnos förlag. Den handlar om min frus och lille sons död två dagar innan julaftonen 2008.

Är jorden runt troende hjärntvättade av Nasa? - Bibeln avslöjar platt-jord-villoläran! - Högintressant klipp från apg29.nu med Christer Åberg.

Vad säger Bibeln om Meteoriten och Uppryckelsen? - Läsarmejl av NilsEfraim Rodriguez var bara 16 år, 1974 när han fick profetian om en kommande meteorit och ödeläggelsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar