onsdag 19 oktober 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-10-20 01:00


Den längsta natten - presentation - Christer Åberg presenterar sin bok Den längsta natten. Den handlar om då hans fru och lille son dog två dagar innan julafton 2008 och hur tron på Jesus bär.


Finland varnar för Kalle Anka - Bild: Aftonbladet. I Finland skriver de varningstext till äldre Kalle Anka-serier medan Sverige tar bort dem helt!


Änglar kan inte göra dig med med barn - Är änglar utomjordingar som kan göra människor med barn så att de föder hybrider och jättar? Bibeln har svaret!


Är Mosuls förstörelse ett profetiskt uppfyllande? - Av Mikael Walfridsson I dag upplever vi en massiv insats mot staden Mosul i ett försök att bryta IS välde i Irak och Syrien. Det var nämligen just i Mosul i Irak, att IS utropade sitt kalifat för två år sedan.

Är det äkta när en muslim blir kristen? - Stanley Sjöberg: När en muslim blir kristen - är det äkta, pålitligt, trovärdigt?


Påven har Djävulens kors - Har du sett korset på stolen bakom den förre påven Johannes Paulus II som han sitter på? Påvens kors är upp och nedvänt! Ett sådant kors vet alla, så väl frälsta som ofrälsta att det är en symbol för satan.

New Age och tidstecken - Här kan Du lyssna på en intervju med Holger Nilsson på Radio Sala.


Våga utmana mörkrets Halloween - Läsarmejl av Bertil RoseniusUpprop till präster, pastorer, evangelister, bloggägare, hemsideägare… Använd era möjligheter att söndagen före halloween överskölja Sverige med evangelium och väckelseutmaning.

Imse Vimse spindel - Jag sjunger sången Imse Vimse spindel som betyder oerhört mycket för mig. I videon inspelad i Betaniakapellet i Möklinta berättar jag varför.


Slaget om Mosul - slutet för ISIS - Bild: Expressen. Kriget mot ISIS är ett tredje världskrig. Det är många länder som är inblandade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar