torsdag 6 oktober 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-10-07 01:00


Synden binder och sargar dig - Video: Ropa på Jesus du som är bunden och sargad av synden. Då blir du fri!


Mästerverket - Visste du att du är ett Guds mästerverk?


Svensk forskare vill ändra DNA på embryon - Läsarmejl av Johan Bild: feber.se. Bryter tabu: Svensk forskare försöker att ändra DNA på friska mänskliga embryon.


Är storkriget nära? - Läsarmejl av Bertil Rosenius "Är vi mitt inne i den eskalerande konflikt som kommer att leda till ett nytt stort krig?"

Religion = död, Jesus = liv - När du följer en religion: du är död. när du följer Jesus: du har livet. 

O, hur Oförståndiga ären I Icke... - Läsarmejl av Nils O, hur Oförståndiga ären I Icke till att TRO på allt vad Profeterna har Talat!


Prostituerade på Cypern - Café Bibeln tar upp ett ämne som berörs rätt sällan. Cafévärden Leif Nummela samtalar med Pia Rendic som arbetar bland prostituerade på Cypern.

Pengar är tidstecken - Video: Med utgångspunkt från Uppenbarelseboken 13 förstår vi att pengar är ett tydligt tidstecken på att vi lever i den sista tiden.


När...? -


Facebook-porr skickas i Christer Åbergs namn - Förra falska porrvideo-utskicket på Facebook/Messenger som inte kommer från mig.Jag får både Facebook-förfrågningar som leder till grova porrsidor och Messenger-utskick i mitt namn och bild med en videolänk som leder till grovt porr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar