måndag 3 oktober 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-10-04 01:00

Pengar är tidstecken - Video: Med utgångspunkt från Uppenbarelseboken 13 förstår vi att pengar är ett tydligt tidstecken på att vi lever i den sista tiden.


När...? -


Facebook-porr skickas i Christer Åbergs namn - Förra falska porrvideo-utskicket på Facebook/Messenger som inte kommer från mig.Jag får både Facebook-förfrågningar som leder till grova porrsidor och Messenger-utskick i mitt namn och bild med en videolänk som leder till grovt porr.


Pojke riskerar dödsstraff för Facebookinlägg - Bild: Daily Express. En kristen 16-årig pojke i Pakistan har arresterats och åtalats för blasfemi och riskerar nu dödsstraff. 


FN kan snart ta över internet - Av Mikael Walfridsson Det kommer med andra ord en tid i världen, där allt form för kommunikation som internet, kommer styras och manipuleras från ett håll. Det är precis det som är på väg att hända just nu.


Justin Bieber mötte Jesus i Stockholm - Bild: Aftonbladet. Den 22-årige superstjärnan Justin Bieber besökte en Hillsong-gudstjänst i Stockholm under lördagen.

Dagarna fanns innan solen och månen skapades - Visste du att tiden och dagarna fanns innan solen och månen skapades? Det säger Bibeln!

Till Dig Som Längtar Hem: Flyttfåglarna - Läsarmejl av nilsEn dag lyfter tusenden vingar, för fjärran långmila färd. Och flyttfågelstrecket sig svingar, mot syd mot en varmare värld.


Helande banar väg för människors frälsning - Som ett resultat av att Jesus botade alla slags sjukdomar och krämpor spred sig ryktet om honom. Så är det idag också.


Varför vi behöver läsa Bibeln varje dag - Läsarmejl av Lars Enarson Vi lever nu i de allvarliga tider som det profeterats om gång på gång av både apostlarna och vår Mästare. I de sista dagarna kommer många att avfalla från tron. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar