lördag 22 oktober 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-10-23 01:00

Irak förbjuder alkohol - Irak totalförbjuder alkohol eftersom landets konstitution inte tillåter lagar i strid med islam.


I natt... -

Förvirringens tid - Christer Åberg - Video: Jag förklarar på ett enkelt och lättsamt sätt att det råder en total förvirring idag i människors verklighetssyn. De vet inte vad de ska tro på. 

Kvinnan har inte rätt till barnets kropp -

Herrens Stora Hemlighet som världen EJ känner - Läsarmejl av Nils 

Hillary och Donald på katolsk middag - En mycket märklig sak händer ikväll med de båda amerikanska presidentkandidaterna i USA. 


Den längsta natten - presentation - Christer Åberg presenterar sin bok Den längsta natten. Den handlar om då hans fru och lille son dog två dagar innan julafton 2008 och hur tron på Jesus bär.


Finland varnar för Kalle Anka - Bild: Aftonbladet. I Finland skriver de varningstext till äldre Kalle Anka-serier medan Sverige tar bort dem helt!


Änglar kan inte göra dig med med barn - Är änglar utomjordingar som kan göra människor med barn så att de föder hybrider och jättar? Bibeln har svaret!


Är Mosuls förstörelse ett profetiskt uppfyllande? - Av Mikael Walfridsson I dag upplever vi en massiv insats mot staden Mosul i ett försök att bryta IS välde i Irak och Syrien. Det var nämligen just i Mosul i Irak, att IS utropade sitt kalifat för två år sedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar