fredag 30 september 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-10-01 01:00


Jesus hämtar snart hem oss - är du redo? - Video: Jesus har berett plats i den himmelska boningen och snart kommer Jesus och hämtar hem de som tillhör honom. Har du tagit emot Jesus?


Islam: Satan är i näsan, han kissar och pruttar - Islams egna skrifter lär att Satan finns i din näsa, att han kissar i dina öron och att han pruttar.


Boken "Den längsta natten" ges ut innan jul - Min bok "Den längsta natten" kommer att ges ut innan jul av Semnos förlag. Den handlar om min frus och lille sons död två dagar innan julaftonen 2008.

Är jorden runt troende hjärntvättade av Nasa? - Bibeln avslöjar platt-jord-villoläran! - Högintressant klipp från apg29.nu med Christer Åberg.

Vad säger Bibeln om Meteoriten och Uppryckelsen? - Läsarmejl av NilsEfraim Rodriguez var bara 16 år, 1974 när han fick profetian om en kommande meteorit och ödeläggelsen.


Inspirationshelg på Ralingsåsgården -


Vatten blir till blod i hela världen - Mikael Walfridsson Rapporter från hela världen vittnar om vatten som blir till "blod".


Tatueringar banar väg för Antikrist märke - Tatueringarna som är så populärt idag banar i förlängningen i väg till Antikrists märke. Det är en förberedelse att människorna ska ta emot detta märke.

Påven behöver bli frälst - - Jag skulle vilja kasta ut den där religionen ut ur honom! sa Lester Sumrall om påven i en predikan på Livets Ord.

Profetia: Den siste påven är Antikrist - Alberto Rivera profeterar 1990 i det här klippet att den siste påven kommer att vara Antikrist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar