måndag 13 juni 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-06-14 00:59

Dessan & Christer Åberg surfar in sommaren - Ett litet trevligt klipp hur det går till när Dessan och pappa Christer surfar och badar i havet...


Förförelse i skolan - Av Holger Nilsson  Här ovan ses några som har sagt ifrån när det gäller yogautövandet i skolan. Det är dags att fler gör det!


Skjutning på gayklubb i USA - Guds dom? - Bild: Aftonbladet. 2:a uppdateringen!  Dödssiffran stiger hela tiden. Nu är det 50 dödade och 53 skadade i en skjutning på en gayklubb i Orlando i Florida i USA. Gärningsmannen är död. 


EU-projekt uppmanar Sverige att prova på Ramadan - Bild: SvD. Ett EU-projekt uppmanar unga muslimer folk i Sverige att prova på Ramadan. Har EU har en medveten strategi till att islamisera Europa och Sverige?


Ryttaren på den Röda Hästen - Läsarmejl av nils  Mannen på den Vita hästen, och mannen på den Röda hästen står som segrare! Sverige har förlorat sin suveränitet och plågas nu av de ryska politrukerna.


1 454 000 muslimska medborgare i Israel - I Israel bor det 1 454 000 muslimska medborgare som åtnjuter i alla avseenden lika politiska och medborgerliga fri- och rättigheter.

Huasims fantastiska vittnesbörd om Jesus - Huasim, från Bagdad i Irak, berättar om Jesus och hur han blev frälst.


Ramadans första vecka: 280 döda! - Under Ramadans första vecka har muslimer globalt utfört 47 terror-attacker med 280 döda!

My God Is Real - There are some things I may not knowThere are some places I can't goBut I am sure of this one thingMy God is real for I can feel Him in my soul


Vet du om att Gud älskar dig? - Så älskade Gud världen 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar