tisdag 28 juni 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-06-29 00:58

Den blomstertid nu kommer - Martin Lindberg - Lennart "Nenne" Lindbergs 12-årige son Martin spelar på saxofon "Den blomstertid nu kommer" i midsommarhelgen i Gamla Hjälmseryd 2016.


Sveriges Judaskyss - medlem i FN:s säkerhetsråd - Av Holger Nilsson Sverige har blivit medlem i FN:s säkerhetsråd, det är inget vi skall vara stolta över. Vi borde skämmas!


Midsommar Gamla Hjälmseryd 2016 - Varsågoda! En del bilder från den fantastiska midsommarkonferensen i maskinhallen i Gamla Hjälmseryd!


Ängeln Gabriels besök beskriver framtiden - Läsarmejl av nils  Gabriel besökte pastorn Terry Bennett i USA i 5 dagar 10 december 2001 och visade i 3 stycken 7-års perioder vad som skulle ske från 2008-2028, under 21 år.

Lars Enarson: Enstatslösningen - »En israelisk enstatslösning är den bästa lösningen både för palestinierna och judarna och det ska vi be för.»

Muslim vandaliserade St Pauli Kyrka i Malmö - En muslimsk man ropade "Allahu akbar" när han slog sönder sexton rutor i St Pauli Kyrka i Malmö.

Hur du viker ihop ett Pop up tält - Christer Åberg visar tillsammans med sin dotter Dessan Åberg hur man viker ihop ett Pop up tält.

Robot-hunden hjälper dig att diska - En robot som ser ut som en hund som bland annat kan springa, städa och diska.

Upplev Jesus Kristus som Frälsare - Terje Berntzen - En del av Terje Berntzens fantastiska predikan från Maskinhallen i G:A Hjälmseryd. I inledningen av predikan talade han bland annat om en lam kvinna i Bergen i Norge som blev botad av Jesus.


Kärlek och lycka - Läsarmejl av Daniel Ånséhn  Jag vill helst leva på vad som finns ute i det fria, men jag har svårigheter, sitter i rullstol och behöver en fru att samarbeta med så skulle vi känna äkta lycka. Men vem vill gifta sig med en handikappad man som är hörselskadad och synskadad med nervskador?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar