onsdag 22 juni 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-06-23 00:59

Karin: Hur jag blev frälst - Ett mycket starkt vittnesbörd av Karin, hur hon blev räddad i kriget i Finland, hur hon såg Jesus och hur hon blev frälst.


Fotbolls-EM på Nyhem - Nyhemsveckan anordnar bibelskola, nej, fotbollsskola och storbildsvisning på EM-fotbollen! Jag hoppas verkligen att det inte är någon som har mage att undra varför det inte blir någon väckelse...


Tror Bono på Jesus? - Läsarmejl av Alexander Är det verkligen så att Bono har fått sitt liv förvandlat av Jesus och uttrycker sin kärlek till honom, eller är det så att Satan använder sig av Bono för att vilseleda människor? 

Utanför eller innanför? - "Vi har det bättre utanför." Reklam-kampanj för att gå ur EU. Imorgon är det folkomröstning i Storbritannien.


Invandring och det tredje världskriget - En 90-årig kvinna i Norge profeterade 1968 bland annat om flyktingvågen och det tredje världskriget.


Profetia: Så börjar det tredje världskriget - "Kriget börjar först som en liten konflikt, en obetydlig konflikt. Men den slutar inte. Den tilltar och breder ut sig. Till slut utvecklar det sig till ett stort krig. Mot slutet av det stora kriget blir fruktansvärda vapen tagna i bruk, bland annat atomvapen."

EU banar väg för Antikrist - Läsarmejl av Ulrik Petersson 


Otroligt rekord på apg29 - - Över 47 000 läste Holger Nilssons artikel igår!Igår var det rekord för apg29 när det gäller mest lästa artikel på en dag. 


Angela Merkels fråga till Mark Zuckerberg - Bild: israelnationalnews.com. EU är ett kontrollsamhälle och mycket farligt. I Bibeln ser vi detta kontrollsamhälle beskrivet i Uppenbarelseboken kapitel 13. 

Detta är din synd -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar