söndag 19 juni 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-06-20 00:59


Kristinebergs-profetian - - En profetia om den sista tiden! Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

Närgånget och personligt med Stanley Sjöberg - En gång var Stanley Sjöberg Sveriges yngsta predikant, i dag är han 80 och summerar sin religiösa brottningskamp i ett personligt samtal med programledaren Anders Wisth. 

Det enda jag vet - Det enda jag vet från den stora tittarsuccén "Minns du sången". 

Kom till Jesus! Kom till Jesus! - En fantastisk torgpredikan av en kvinnlig invandrare. Hennes uppmaning: Kom till Jesus!

Fotbollsavguden - Nej, fotboll kan inte frälsa. Det är detta klipp ett tydligt bevis på!

Ryssland kartlägger Sverige - Läsarmejl av Maria En artikeln i SvD från i våras handlar om en nyutkommen bok med ryska kartor och beskrivningar, som visar hur pass noggrant Ryssland har kartlagt Sverige. 

Krismöte efter Stanley Sjöbergs artikel - En avslöjande video om spelet bakom kulisserna varför de stora IT-jättarna tystar yttrandefriheten. 

Danielsboken - Gösta Karlsson - Den mycket kunnige bibelläraren Gösta Karlsson undervisar från Danielsboken om Israel och tidstecken.


Hatet mot åsiktsfriheten - Detta klipp visar alltför tydligt att det finns ingen åsiktsfrihet i Sverige. För uttrycker du din åsikt blir du gripen av polisen!


Så många dödade hittills i Ramadan - Så här många terrorattacker och mord har det hittills skett under muslimernas fastemånad Ramadan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar