tisdag 14 juni 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-06-15 00:59


Stanley Sjöbergs FB raderad efter hbtq-kritik - Bild: Expressen.se. Facebook släckte ned pastor Stanley Sjöberg efter att han har skrivit mot HBTQ efter terrordådet i Orlando.

Israel och Mellanöstern - Gösta Karlsson - Denna video är ett måste för dig som vill veta mer om det profetiska skeendet om Israel och Mellanöstern!


Orlando false flag? - Bild: veteranstoday.com. Det dröjde inte många timmar efter masskjutningen i Orlando att det dök upp uppgifter på internet att det hela rörde sig om "false flag". 


Har du sett en kristen skjuta homosexuella? - Profeten [Muhammed] sa: "Den du finner som begår synden som Luts folk begick [homosexualitet], döda dem, både den som gör det och den som får det gjort."

Audacity - Fräckheten - Läsarmejl av Alexander Det här är en uppmärksammad spelfilm av Living Waters som belyser ämnet homosexualitet. [Klicka på "Undertexter" för svensk text.]


Väckelsen kommer till Sydafrika - Läsarmejl av Maria »Det är en mega-väckelse som kommer att börja i Sydafrika. Meningen är nu att välsigna Sydafrika och så att förbereda för Messias ankomst. Måtte Sydafrika befinnas vara värdig detta besök av Herren. »

Dessan & Christer Åberg surfar in sommaren - Ett litet trevligt klipp hur det går till när Dessan och pappa Christer surfar och badar i havet...


Förförelse i skolan - Av Holger Nilsson  Här ovan ses några som har sagt ifrån när det gäller yogautövandet i skolan. Det är dags att fler gör det!


Skjutning på gayklubb i USA - Guds dom? - Bild: Aftonbladet. 2:a uppdateringen!  Dödssiffran stiger hela tiden. Nu är det 50 dödade och 53 skadade i en skjutning på en gayklubb i Orlando i Florida i USA. Gärningsmannen är död. 


EU-projekt uppmanar Sverige att prova på Ramadan - Bild: SvD. Ett EU-projekt uppmanar unga muslimer folk i Sverige att prova på Ramadan. Har EU har en medveten strategi till att islamisera Europa och Sverige?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar