måndag 27 juni 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-06-28 00:58

Lars Enarson: Enstatslösningen - »En israelisk enstatslösning är den bästa lösningen både för palestinierna och judarna och det ska vi be för.»

Muslim vandaliserade St Pauli Kyrka i Malmö - En muslimsk man ropade "Allahu akbar" när han slog sönder sexton rutor i St Pauli Kyrka i Malmö.

Hur du viker ihop ett Pop up tält - Christer Åberg visar tillsammans med sin dotter Dessan Åberg hur man viker ihop ett Pop up tält.

Robot-hunden hjälper dig att diska - En robot som ser ut som en hund som bland annat kan springa, städa och diska.

Upplev Jesus Kristus som Frälsare - Terje Berntzen - En del av Terje Berntzens fantastiska predikan från Maskinhallen i G:A Hjälmseryd. I inledningen av predikan talade han bland annat om en lam kvinna i Bergen i Norge som blev botad av Jesus.


Kärlek och lycka - Läsarmejl av Daniel Ånséhn  Jag vill helst leva på vad som finns ute i det fria, men jag har svårigheter, sitter i rullstol och behöver en fru att samarbeta med så skulle vi känna äkta lycka. Men vem vill gifta sig med en handikappad man som är hörselskadad och synskadad med nervskador?

Krutgubben Sivert Lindberg i G:A Hjälmseryd - Den kristne dragspelskungen Sivert Lindberg spelar i Gamla Hjälmseryd och berättar lite vad doktorn har sagt angående "krutgubbe".


Bilder från G:A Hjälmseryd midsommar 2016 - I det nionde året i rad anordnar åter igen evangelisten Lennart "Nenne" Lindberg midsommarkonferens i maskinhallen i Gamla Hjälmseryd tillsammans med Alliansföreningen. Och åter igen blir det fullt hus!

Islams bedrägliga intrång i form av konst - Läsarmejl av Gunnel Lundström Men vad sysslar dom med????! Höll på att sätta kaffet i vrångstrupen.. När jag läste det.. Läste jag rätt? eller.. Hur står det. 

Välsigna Israel - Jonnie Slottheden - Jonnie Slottheden sjunger sin fantastiska sång "Välsigna Israel". Inspelad år 1984.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar