tisdag 21 juni 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-06-22 00:59


Otroligt rekord på apg29 - - Över 47 000 läste Holger Nilssons artikel igår!Igår var det rekord för apg29 när det gäller mest lästa artikel på en dag. 


Angela Merkels fråga till Mark Zuckerberg - Bild: israelnationalnews.com. EU är ett kontrollsamhälle och mycket farligt. I Bibeln ser vi detta kontrollsamhälle beskrivet i Uppenbarelseboken kapitel 13. 

Detta är din synd -

Betalningsmärket under den sista tiden - Läsarmejl av Sven S 


Jesu Återkomst - Världens Sista Dagar - Läsarmejl av nils  Jesu Återkomst,ur boken; Världens Sista Dagar av I. Harknäs. En stor eskatologisk händelse sker under kriget med Gog. Jesus kommer åter och Världshistoriens största ögonblick har timat!


Tips för sommar- och semesterläsning - Av Holger Nilsson  Här har du möjlighet att köpa böcker till verkligt förmånliga priser, samtidigt som de kommer att berika ditt liv och ge dig viktig belysning.

Synen av Pingstkyrkan och Herrens återkomst - Läsarmejl av nils Ur boken, Världena sista dagar, av Ingvar Harknäs. Emanuels förlag.En världsomfattande profetisk händelse kommer att nå jordens människor.En del till oövervinnlig glädje,andra till sorg och förtvivlan.Jesu återkomst står för dörren. 

Ska homosexuella stenas enligt Bibeln? - Som jag tidigare har skrivit om så lär Muhammed och islam att homosexuella ska dödas. Detta går att läsa både i Koranen och i haditherna. Så när muslimer idag mördar homosexuella så gör de bara som Muhammed har befallt dem att göra.

Vittnesbörd på torget i Oxelösund - Läsarmejl av Leif Boman Gud finns - Ett vittnesbörd av Leif Boman.

Börja tro på Jesus - Börja tror på Herrens Jesus och du blir Frälst. Jesus kan komma när som helst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar