fredag 17 juni 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-06-18 00:59


Många stöder Stanley Sjöberg - Många har visat sitt stöd till Stanley Sjöberg i kommentarerna efter att jag hade publicerat en artikel om det hat som han har blivit utsatt för och dessutom blivit stoppad som talare till en kristen konferens i Löttorp.

Dagen då yttrandefriheten dog - För drygt två veckor sedan kom EU överens med en lång rad IT- och sociala medier-företag om att bekämpa "hatpropaganda" och "rasism" på internet. 


Dom över Sverige - Birger Claessons profetia - Birger Claessons profetia från 50-talet "Dom över Sverige" är fortfarande aktuell idag. Därför publicerar jag den här. Profetian handlar om att Sverige blir anfallet av en främmande krigsmakt. 

Jihadist utvisas från Sverige - En jihadist från Bosnien, som i veckan sökt asyl i Sverige, kommer att utvisas. 


Stanley Sjöberg stoppas från Löttorp - Bild: Dagen. Uppdaterad! Stanley Sjöberg stoppas att medverka på Löttorp på grund av hans Facebookartikel efter Orlando. Stanley Sjöberg säger att han inte förstår allt det hat han möter efter artikeln. 


Muslimer får eget bönerum i skolan - Bild: sverigesradio.se. Islamiseringen i Sverige fortsätter med oförminskad kraft. Muslimska elever har fått eget bönerum i Högstadieskolan Bikupan i Lessebo.

Fritt fram för kvinnor att bada topless i badhus - Personer som definierar sig som "hen" har rätt att bada topless i simhallar. Badhus riskerar att få DO-kritik om de säger åt eller portar personer med nakna bröst. 


Ssssh! - I Sverige förekommer det inte längre yttrandefrihet. Skulle man säga sanningen i all kärlek blir man fördömd och hatad. 


Lesbisk och homosexuell propaganda i Bamse - Dina barn hjärntvättas med lesbisk och homosexuell propaganda i den tecknade serietidningen Bamse.


Pride sex sex sex - Skärmdump från Google efter en sökning.  Pride är ett sätt för hbtq-personer att få visa upp sina könsorgan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar