söndag 26 juni 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-06-27 00:58


Kärlek och lycka - Läsarmejl av Daniel Ånséhn  Jag vill helst leva på vad som finns ute i det fria, men jag har svårigheter, sitter i rullstol och behöver en fru att samarbeta med så skulle vi känna äkta lycka. Men vem vill gifta sig med en handikappad man som är hörselskadad och synskadad med nervskador?

Krutgubben Sivert Lindberg i G:A Hjälmseryd - Den kristne dragspelskungen Sivert Lindberg spelar i Gamla Hjälmseryd och berättar lite vad doktorn har sagt angående "krutgubbe".


Bilder från G:A Hjälmseryd midsommar 2016 - I det nionde året i rad anordnar åter igen evangelisten Lennart "Nenne" Lindberg midsommarkonferens i maskinhallen i Gamla Hjälmseryd tillsammans med Alliansföreningen. Och åter igen blir det fullt hus!

Islams bedrägliga intrång i form av konst - Läsarmejl av Gunnel Lundström Men vad sysslar dom med????! Höll på att sätta kaffet i vrångstrupen.. När jag läste det.. Läste jag rätt? eller.. Hur står det. 

Välsigna Israel - Jonnie Slottheden - Jonnie Slottheden sjunger sin fantastiska sång "Välsigna Israel". Inspelad år 1984.


Han rökte Bibeln och blev frälst - Han rev ut sida för sida, rullade dem till cigaretter och rökte upp dem. En dag kom han till ett speciellt bibelställe.

Lindbergarna: Det är så underbart det namnet Jesus - Nenne Lindberg, Sivert Lindberg, Stefan Lindberg, Ted Sandstedt, Toye Josefson och Martin Lindberg (på trummor, 12 år) spelar och sjunger i Gamla Hjälmseryd: "Det är så underbart det namnet Jesus".


Så får du en trevlig sommar -


När...? -

Djävulen är en förlorare -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar