torsdag 8 september 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-09-09 01:00


Nu talar apg29 103 språk - Jag upptäckte att Google translate har lagt till ännu fler språk så därför kan apg29 från och med nu tala 103 språk!

Angelica Zambranos uppenbarelse om uppryckandet - Läsarmejl av Nils Jesus visar Angelica Zambrano, Ecuador Uppryckelsen.Jesus visade hur Han kommer till Jorden för ett Heligt Folk.

Lagen - vår väg till Gud - Läsarmejl av Bertil Rosenius … är en omöjlig väg att vandra. Helgelsen är vår tacksamhets svar, då vi förstår att Gud redan lagt den vägen.


Satans synagoga och falska judar - Hemsk judekarikatyr. Det finns en villolära idag, både inom och utanför kristenheten, som lär att det finns falska judar som kallas för "Satans synagoga", som ligger bakom all världens ondska och som vill ha världsherravälde.


Kommer Antikrist i ett rymdskepp? - Jag läste något tokigt idag på internet. Att Antikrist kommer till jorden med ett rymdskepp.


Ormens taktik är bland annat kvävning - Läsarmejl av Leif Det finns många olika sorts ormar, och en av dem alla är boan!


Här kysser och tillber muslimer Muhammeds hår - Video: Så här ser det ut när muslimer dyrkar och tillber Muhammeds hår.


Vad kom först - jorden eller solen? - Vad säger Bibeln? Vad kom först - jorden eller solen?


En frimurares bekännelse - Från boken "Frimurarorden"."Lojaliteten till Jesus var den viktigaste orsaken till till varför Magnus bröt med frimureriet."


Burka förbjuds - av Islamiska staten - Bild: Expressen. Terrorrörelsen IS i Mosul Förbjuder kvinnor att bära burka efter attacker. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar