onsdag 21 september 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-09-22 01:00


Vad heter Jesus? - Hur ska man uttala Jesu namn? Är det Jesus eller är det Jeshua, eller kanske rent av Yahusua? Bibeln har svaret!


Mona Sahlins brott - Bild: Aftonbladet. Mona Sahlin misstänks för brott på grund av ett falskt löneintyg hon skapade åt sin dåvarande livvakt. 


Präster skyldiga viga samkönade par? - Av Holger Nilsson Ödesfrågan för Svenska kyrkan. En ödesfråga för Svenska kyrkan är om man som präst måste vara villig att viga samkönade par. Nu är det dags att sätta ner foten i denna fråga.


Lärdomar från juden och martyren Richard Wurmbrand - Läsarmejl av Nils Även om jag gör jämförelse om Vedermödans tid här, så kommer Vedermödan att bli ÄN VÄRRE, för då är Den Helige Ande borttagen från Jorden! Wurmbrands liv och vittnesbörd, kan visa vad som kommer, när Jesus hämtat sin församling, och Vedermödan kommer. 


Rysk spionverksamhet i Norrland - Läsarmejl av Anders Johansson Bild: DN. Förstärkningarna på Gotland var ett direkt svar på misstankar om en förändrad hotbild från öst. 


Får man äta kött som kristen? - Jesus åt kött - får vi också göra det?Var människorna köttätare i Bibeln? Eller var de bara vegetarianer? Får man äta kött som kristen enligt Bibeln?

En muslimsk flicka halshugger docka - Sedan skär hon av huvudet på en docka och släpper huvudet på golvet.


TV2020, Kvillsfors och Härstorp - Helgrapport - Christer Åberg, Svante Sigurdsson, Yngve Josefsson, Bengt Knutsson, Ted Sandstedt, Nenne Lindberg, Martin Lindberg. Jag måste berätta för dig några fantastiska möten jag har varit med om i helgen!


Muslimsk terror i USA - Bild: Expressen. Under helgen har det skett flera terrordåd i USA.


Terrordåd på Manhattan - Bild: Aftonbladet. En kraftig explosion har skett på Manhattan i New York och Minst 29 personer har skadats. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar