söndag 18 september 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-09-19 01:00


Terrordåd på Manhattan - Bild: Aftonbladet. En kraftig explosion har skett på Manhattan i New York och Minst 29 personer har skadats. 

Hillary - julafton för konspirations-teoretikerna - Video: Då den amerikanske presidentkandidaten Hillary Clinton kollapsade den 11 september har följt en rad av konspirationsteorier. Den ena värre än den andre.

Ukulele och sånger om Jesu blod - Video: Jag spelar ukulele och sjunger sånger om Jesu blod!


Tider av avfall - Läsarmejl av Marit Bergfors Det finns mycket i vår tid som pekar på att den "sunda läran", ett uttryck som Paulus vid flera tillfällen använder, istället blivit en osund förkunnelse.  

Ring P1: Jesus som historisk person är bekräftad - Holger Nilsson, från Flammor, ringer till "Ring P1" och pratar med programledaren Täppas Fogelberg om att Jesus som historiskt person är bekräftad.


Nämen hej! - Jag hälsar dig välkommen till apg29.nu!


Sju bevis på att Allah inte är Bibelns Gud - Låt mig tala i klartext. Bibelns Gud är inte koranens Allah. Det är två olika gudar. 

Fukushima idag - Läsarmejl av Bettan Se denna video. Haven förgiftas mer och mer. Detta är ett tidstecken som det står om i Bibeln. 

Biskop Athanasius förklaring av vår Frälsning - Läsarmejl av Nils Biskopen Athanasius, år 293-373, Förklaring av vår Frälsning.


Jesus har 132 namn - Här delar jag med en lista på Jesus 132 namn!  Dessa namn beskriver vem Jesus Kristus är. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar