lördag 10 september 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-09-11 01:01

Varför ska man gifta sig? - I detta korta klipp svarar jag på frågan vad Bibeln säger varför man ska gifta sig. Svaret är nog överraskande för en del.


Trollformler och spådomskonst i Svenska kyrkan - Svenska kyrkan i Köping bjuder på Harry Potter Experience för sjätte året i rad. Ja, vad säger man om det här? Magiska djur, trollformler, spådomskonst och så vidare i Svenska kyrkan. Barnen behöver Jesus och inte djävulen i form av Harry Potter!

David Wilkersons aktuella profetia till Sverige - David Wilkersons mycket starka och pricksäkra profetia till Sveriges kristna år 2004. David Wilkersons profetia till Sverige som mer än någonsin är aktuell: Gud har en kontrovers med den evangeliska kyrkan i Sverige.

Synd och förlåtelse - Frank Mangs predikar om människans största fiende.


En pojksoldat i ISIS avrättar en man -


Är Gud en utomjording? - Jesus förklarar i Bibeln vad Gud är. Säger han då att Gud är en utomjording?


Vad händer med de barn som inte är döpta? - För att bli frälst måste du ta emot Jesus som Herren i ditt liv. Det hjälper inte ett smack om du döper dig en miljon gånger! Du måste ta emot Jesus!


En varning till församlingen - Ett mycket starkt berörande budskap och en varning till dagens församling från Steve Hill. Se på Himlen TV7


När anfaller Ryssland Sverige? - Bild: Aftonbladet. Det kanske inte handlar om, om Ryssland anfaller Sverige, utan när.


Barndop kan inte frälsa - Bild: Aftonbladet. Idag "döptes" prins Alexander av villoläraren ärkebiskop Antje Jackelén.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar