fredag 9 september 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-09-10 01:00


Vad händer med de barn som inte är döpta? - För att bli frälst måste du ta emot Jesus som Herren i ditt liv. Det hjälper inte ett smack om du döper dig en miljon gånger! Du måste ta emot Jesus!


En varning till församlingen - Ett mycket starkt berörande budskap och en varning till dagens församling från Steve Hill. Se på Himlen TV7


När anfaller Ryssland Sverige? - Bild: Aftonbladet. Det kanske inte handlar om, om Ryssland anfaller Sverige, utan när.


Barndop kan inte frälsa - Bild: Aftonbladet. Idag "döptes" prins Alexander av villoläraren ärkebiskop Antje Jackelén.

Hatet från Feministiskt Initiativ - Varning för stötande material. Video: Den här hat-sången framfördes av en kör på Feministiskt Initiativs (FI) kongress 2005 och möts av applåder och jubel.


Nu talar apg29 104 språk - Jag upptäckte att Google translate har lagt till ännu fler språk så därför kan apg29 från och med nu tala 104 språk!

Angelica Zambranos uppenbarelse om uppryckandet - Läsarmejl av Nils Jesus visar Angelica Zambrano, Ecuador Uppryckelsen.Jesus visade hur Han kommer till Jorden för ett Heligt Folk.

Lagen - vår väg till Gud - Läsarmejl av Bertil Rosenius … är en omöjlig väg att vandra. Helgelsen är vår tacksamhets svar, då vi förstår att Gud redan lagt den vägen.


Satans synagoga och falska judar - Hemsk judekarikatyr. Det finns en villolära idag, både inom och utanför kristenheten, som lär att det finns falska judar som kallas för "Satans synagoga", som ligger bakom all världens ondska och som vill ha världsherravälde.


Kommer Antikrist i ett rymdskepp? - Jag läste något tokigt idag på internet. Att Antikrist kommer till jorden med ett rymdskepp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar