onsdag 14 september 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-09-15 01:00


Idag har jag sett Djävulen - Jag har nu sett hela den 12 minuter långa filmen som är släppt av muslimska ISIS när de halalslaktar människor i ett slakteri och hänger upp dem i köttkrokar.

Är Hillary Clinton fängslad i handbojor? - Är den amerikanske presidentkandidaten i själva verket fängslad i handbojor när hon förs in i bilen i den nu berömda filmsekvensen?


Hemlig plan bakom världsutvecklingen? - Av Lars Enarson Det är ingen tvekan om att Israel innan de vänt om till Gud är på väg in i en enorm kris, Harmagedon om du så vill. 


Vem är kvinnan vid Hillary Clintons sida? - Hillary Clinton hade en okänd kvinna hela tiden vid sin sida då hon kollapsade under minnesceremonin för 11 september offren. 


SVT byter kön på tecknade karaktärer i barnprogram - SVT har bytt kön på flygplanet Jett. Bild: Youtube. SVT byter könen på karaktärerna i animerade barnprogram som de köper in. Detta har pågått under tre års tid. 


Videobevis: Det pågår en islamisering av Sverige - Malmö i måndags! Kan det bli mycket tydligare? Det pågår en islamisering av Sverige.


Ryska planer på anfall - Läsarmejl av Bertil Rosenius Har Herren, i våra dagar, satt "krokar i Gogs käftar"? Och skall nu, de stora skaror som skall följa honom, tvingas in i leden och rustas? 


Därför ska du gifta dig - Marie och Christer Åberg som nygifta på resa i Norge 2004. Du ska gifta dig för att kunna ha sex. Det är därför du ska gifta dig. 

Vad tappade Hillary Clinton? - Ett metallföremål faller ut från Hillary Clintons byxben när hon stapplande förs till bilen då hon kollapsade under 11 septembers minnesceremoni. 


Livets Ord bad om strategisk förlåtelse - Bild: Världen idag. Joakim Lundqvist, pastor i Livets Ord har bett om förlåtelse - efter att först ha levererat en lång predikan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar