måndag 12 september 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-09-13 01:00


Är Guds ord vår ledstjärna? - Läsarmejl av Henry Florin Guds ord kan inte gå i strid med den heliga anden, där måste det finnas en samstämmighet som går hand i hand med Guds ord.


Flyttfåglarnas flygbragd - Utan resplan, utan bagage, utan mellanmål eller sängkläder för övernattning och utan karta, kompass eller GPS eller något annat att rätta sig efter förutom solen stjärnorna och jordmagnetismen, så gör flyttfåglarna den otroligt långa resan på flera tusen mil och når sitt mål utan problem.


Snart äter vi alla halalslaktat kött - Bild: SvD.Snart är vi alla veganer, dricker koshermärkt eller äter halalslaktat kött. Detta skriver Ivar Arpi i SvD i en mycket intressant och tänkvärd ledare.

Hur sjuk är Hillary Clinton? - Hillary Clinton lämnade minnesceremonin för 11 september-attacken på grund av att hon inte mådde bra och stapplade ut till bilen medan medhjälpare stöttade henne så att hon inte skulle falla.

Religon skapar bara problem - Religion skapar bara problem och förstör människor.


Djävulens tatueringar - Varning för obehagliga och stötande bilder.  Det är inte så svårt att lista ut var tatueringar kommer ifrån. Det är bara att titta på motiven för att förstå att de kommer från djävulen!


15 år sedan den 11 september 2001 - Efter terroristattackerna i USA den 11 september 2001 så har världen blivit en ännu större kontroll- och övervakningssamhälle och en alltmer otryggare plats att leva i.

Varför ska man gifta sig? - I detta korta klipp svarar jag på frågan vad Bibeln säger varför man ska gifta sig. Svaret är nog överraskande för en del.


Trollformler och spådomskonst i Svenska kyrkan - Svenska kyrkan i Köping bjuder på Harry Potter Experience för sjätte året i rad. Ja, vad säger man om det här? Magiska djur, trollformler, spådomskonst och så vidare i Svenska kyrkan. Barnen behöver Jesus och inte djävulen i form av Harry Potter!

David Wilkersons aktuella profetia till Sverige - David Wilkersons mycket starka och pricksäkra profetia till Sveriges kristna år 2004. David Wilkersons profetia till Sverige som mer än någonsin är aktuell: Gud har en kontrovers med den evangeliska kyrkan i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar