torsdag 4 augusti 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-08-05 01:00


Adolf Hitler var i hela sitt liv en trogen katolik - Adolf Hitler var katolik och medlem i Katolska kyrkan ända tills han begick självmord i andra världskrigets slutskede.


44 punkter på koranens felaktigheter - Texten är från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli Här är en kort lista sammanställd på koranens och hadithernas interna och externa uppenbara motsägelser och felaktigheter i 44 punkter.

Mary Baxters första besök i helvetet - Läsarmejl av Nils "Kom ihåg att tala om för människorna att Helvetet är verkligt. Miljoner förlorade själar finns här och flera kommer VARJE DAG."


Pride - medias kelgris - Av Holger Nilsson Svensk media har återigen lagt sig platt för Prideveckan och stämt in i en gemensam hyllningskör till denna.

Församlingen i profetian - Gösta Karlsson undervisar om församlingen i profetian/tiden.


Den farliga jorden är platt läran - Läran om att jorden är platt är faktiskt en farlig villolära. Det är inte något harmlöst och ingenting att bry sig om. Nej, det är allvarligt.

Våldtagen 14-åring har tvingats att gifta sig - En 14-årig flicka i Malaysia har tvingats att gifta sig med en man som tidigare våldtagit henne. 


Manstaden del 4: Vänd inte åter till Sodom - Trots att de var räddade och säkrade såg Lots hustru tillbaka mot Sodom. Varför gjorde hon detta? Hon var ju räddad. Varför skulle hon då se tillbaka mot syndens stad Sodom?

Muhammeds ilska när han inte kunde svara på frågor - Texten är från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli."Det finns ingenting i koranen som visar vägen till en sann frälsning eller försoning, speciellt som alla Allahs skapelser är dömda enligt predestination och saknar fri vilja. "

Hunger efter Guds Ord - Kinesiska kristna får biblar för första gången. De rusar omedelbart efter dem och blir mycket rörda och gråter. En kvinna säger: "Detta är vad vi behövde mest!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar