lördag 20 augusti 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-08-21 01:00

Född på nytt - Maria Sjögren sjunger och spelar sången: Född på nytt.


Irans olympiska damlag i volleyboll 1974 och 2016 - En bild på det olympiska damlaget som avslöjar islams förtryck och fångenskap.


Experter varnar för rysk invasion i Polen - Av Mikael Walfridsson Experter varnar för att en kommande Rysk invasion i Polen är närstående, och USA uppmanas till att frakta fler krigsskepp och missiler till området. 


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet -

Inför Uppryckelsen - Läsarmejl av Nils För en rätt förståelse av vad HELIGHET är läser vi den kortaste versen i N. T. "Kommen ihåg Lots hustru. "Luk. 17:32.


Du behöver Jesus -

Telefon från New Jersey - Igår på kvällen var det någon som ringde till mig från New Jersey. Jag svarade inte, för vem ringer från New Jersey till mig? Och inte heller var det någon som lämnade något meddelande i röstbrevlådan.

Åtalas för att ha vägrat klippa kvinna med hijab - En frisör som vägrat klippa en kvinna med hijab har nu blivit rättsfall i Norge. Frisören riskerar fängelse för diskriminering, men står fast vid att hon gjort rätt.

Hej syndare - Hej syndare! Du behöver Jesus! För utan Jesus är du förlorad! Men med Jesus är du räddad!


Livet börjat på Venus? - Bild: Expressen. Nu påstår Nasas forskare att liv kan ha börjat på Venus och sedan spridits till jorden...Hå-hå-ja-hå... Gudsförnekelsen gör folk... dumma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar