lördag 27 augusti 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-08-28 01:00


Martin Luthers antisemitism - Vid den amerikanska lutheranska kyrkans senaste samlingsmöte i New Orleans, väcktes förslag både på att stoppa allt amerikanskt bistånd till Israel och att desinvestera i landet. 


USA har 31 kön - Människorättsorganisation i USA anser att det finns 31 kön.


Svenska kyrkan är splittrad - Av Holger Nilsson Vad vi ser i Sverige är en kyrka som är splittrad. Motsättningar mellan en andlig falang och den politiskt korrekta bli allt mer tydlig.

Profetior för Sverige - Läsarmejl av Bertil Rosenius Jag måste erkänna: Jag har svårt att se Gud som dömande. Och svårt för talet om "Dom över Sverige". Detta är långt ifrån min bild av Gud som den tålmodige Fadern. Det är också långt ifrån min förståelse, att Gud, i nådens tid, straffar folk. 


Apg29 blockerad på färja? - Är apg29 blockerad på färjan Karlskrona-Gdynia? Det undrar en mejlskrivare.


Mansstaden - Del 13: Bibelord - Alla bibelord om Sodom och Gomorra.


Jordbävning i Stockholm - Bild: Expressen.Man säger att det aldrig kan bli jordbävningskatastrofer i Sverige med många döda. Men vad säger Jesus i bibeln?


Mansstaden - Del 12: Sodom och Gomorra - Hela den sanna originalberättelsen om Sodom och Gomorras undergång.


Sköt hund - fick 34 års fängelse - Bild: abc13.com.Fick 34 års fängelse för att ha skjutit ihjäl en polishund, men bara 11 år för att bland annat ha gjort grovt rån!


Är Hillary Clinton besatt av demoner? - I en uppmärksammad intervju får USA:s ena presidentkandidat Hillary Clinton plötsliga okontrollerbara spasmer så till och med en kvinnlig journalist ryggar tillbaka av chock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar