måndag 1 augusti 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-08-02 01:00


Samhällets makthavare hyllar pridefestivalen - Av Holger Nilsson Bild: Aftonbladet. Så kan åter en Pridevecka läggas till handlingarna – samma årliga spektakel som hyllas av samhällets makthavare - politiker och polis. (Skärmdump Aftonbladet 2015)

Livets Ord flygbombar IS med biblar - Drönare flyger över IS-kontrollerat område i Irak och släpper ner biblarna till IS-soldater. 

I En Förvandling Underbar - Läsarmejl av nils 


Jesus har besegrat den homosexuella synden - Av Maria Hallman Homosexualitetens förbannelse är fastspikad på Golgata kors. Där hänger synden. På grund av vad Jesus har gjort för dig kan du bli fullständigt fri. 


Är du redo för uppryckandet? - När som helst kan Jesus hämta hem de som tror på honom. Är du redo?


Är Pride lämpligt för barn? - Bilden är från Pride i Toronto.


Mansstaden - Del 3: Den onaturliga miljön - Människor behöver en naturlig kontakt med det motsatta könet. Finns inte den kontakten så blir det osunt och leder till onaturlighet.

Bön angående prideparaden -  - Be att Guds Ande överbevisar människorna, i prideparaden idag i Stockholm, att de blir överbevisade om synd och rättfärdighet och dom, så att de omvänder sig till Jesus och blir frälsta!


Christer Åberg predikar för kossorna - När jag var ute i skogen och talade in en predikan i mobilen kom det några kossor som ville höra vad jag hade att säga. 

Mannen på den vita hästen - Läsarmejl av nils Rösten från Ängeln säger: "Denne man är mannen på den vita hästen. "

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar