tisdag 30 augusti 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-08-31 01:00


Abort = 50 års fängelse - Bild: Aftonbladet.Ett lagförslag som lagts fram i El Salvador föreslår att flickor och kvinnor som gör abort ska kunna dömas till 50 års fängelse.


Jag talar om Jesus och datorn skriver - Jag testar ett tilläggsprogram i Chrome genom att bara tala och så skriver datorn. Nu blir det genast mycket enklare att blogga om Jesus!


Yx-Eskil bränner upp 60000 kronors sprit - Här bränner Yx-Eskil upp 150 flaskor starksprit för 50000 kronor eftersom han har tagit emot Jesus och blivit frälst!


Kanal 10 i Riket - Ikväll såg jag ett fantastiskt program i SVT2! SVT2 sände ikväll ett program om kanal 10 i serien Riket. Ett fantastiskt program om helande och frälsning och Jesus!


Visst finns Gud! - Vilket mirakel! Sekunden efter att han har lämnat platsen kommer bilen i våldsam fart!

Ingen kyrka kan frälsa dig - bara Jesus! - Ingen kyrka, Ingen pastor kan frälsa dig. Bara Jesus! Torgpredikan från John-1.


Den antikristlige påven träffade Facebook-grundare - Bild: Signum. Grundaren av Facebook, Mark Zuckerberg, 32, träffade under måndagen påven Franciskus. 


Man misshandlad vid Pridetåg i Jönköping - Bild: Världen idag. Vid ett Pridetåg i Jönköping blev en man misshandlad i 60-årsåldern efter att han har hållit upp en skylt med texten: "Mamma Pappa Barn = Sant". 


Christer Åberg-länk leder till sexsida - Någon skickar spamlänkar på Facebook och påstår att det är Youtube-video av mig, men de leder till en porr-sida.


Moder Teresa inget helgon - Moder Teresa med ett barn.  Påven Franciskus ska helgonförklara Moder Teresa den 4 september. Men hon är absolut inget helgon nu och var det inte heller när hon levde!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar