onsdag 17 augusti 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-08-18 01:00


Hundarna ber bordsbön - I det här fantastiska klippet ber hundarna bordsbön innan de äter ur skålarna!

Svordomar åkallar djävulen - Åkallar du Jesus - då blir du frälst - räddad! Men åkallar du djävulen - då går du förlorad!


41-årig kvinna med hvb-pojke mördar pappa i Arboga - Bild: Aftonbladet. Misstänkt är en kvinna som tidigare har figurerat i pressen eftersom hon har haft sex med unga hvb-pojkar som bodde på hennes hvb-hem som hon var chef för. Hennes 18-årige afghanske sambo är också gripen som misstänkt.

Reformationsbibeln - En gratis komplett Bibel - David Winther talar om den kompletta översatta Bibeln: Reformationsbibeln, som du kan ladda ner gratis!


Antisemitismen har ökat i Sverige pga muslimer - En av de tydligaste effekterna av den muslimska massinvandringen är att antisemitismen ökat kraftigt i Sverige. 

Jesus helar lam man - Animerad film för barn. Jesus helar en lam man.

Olika nådegåvor - Christer Åberg talar om Andens gåvor med utgångspunkt från 1 Kor 12:4-6.


Uppryckandet sker före Jesu återkomst - Bibeln lär oss att innan Jesus kan komma tillbaka måste uppryckandet av de troende först ha skett!


Svenska kyrkans motstånd mot Israel - Av Holger Nilsson Gång efter gång utmärker sig Svenska kyrkan i sitt agerande mot Israel, Det är inte undantag utan en regel.

Gåvan att skilja mellan andar - I detta cirka 10 minuters långa klipp tar jag på ett enkelt sätt upp att vi inte ska vara okunniga i de andliga tingen och att vi behöver fungera i gåvan att skilja mellan andar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar