onsdag 24 augusti 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-08-25 01:00


Falskt blod - Det som katolska kyrkan skapar är falskt blod. De ogiltigförklara Jesu dyra blod som han göt på Golgata. 

"Först lördagsfolket, sedan söndagsfolket" - Många franska judar som flyr landet drar sig till minnes en islamisk fras på arabiska: "Först lördagsfolket, sedan söndagsfolket." 

Jesus visade Angelica Zambrano kyrkans tillstånd - Läsarmejl av NilsAngelica Zambrano, Puerto Rico har vid 3 tillfällen fått besöka både Himmelen och Helvetet med Herren.


Mansstaden - Del 10: Frälst från Sodom - Sodom och Gomorra är en tydlig bild på den ohyggliga synden. Men den är också en bild på frälsningen i Jesus Kristus!


Kraftig jordbävning i Burma - Bild: Aftonbladet.I samma dygn som den kraftiga jordbävningen i Italien sker det en ytterligare kraftig jordbävning i Burma.


Kungarna från öst reser sig - Av Mikael Walfridsson När vi i dag upplever ökade spänningar mellan Kina och USA, och när vi ser Nordkorea som genomför kärnvapenprov och fortsätter att hota omvärlden med kärnvapen, så är det vi upplever ett förstadier till uppfyllande av Bibliska profetior.


Aftonbladet gör reklam för burkinin - Bild: Aftonbladet.I ett program i Aftonbladets webb-tv tog de upp burkini-förbudet i Frankrike, men de gjorde istället i princip ren reklam för burkinin och visade sitt motstånd mot det franska förbudet. 


Svensk kristen söndagsskola sprids över världen - Läsarmejl av Mikael Jesu kärlek sprids just nu enligt svenskt söndagsskolekoncept till bl.a Kenya, Filippinerna, Pakistan och Indien genom bl.a det svenska Kingdom Kids Club (KKC). 


Tidstecken: Jordbävning i Italien - Många döda - Bild: Aftonbladet. Många har dödats i en kraftig jordbävning i Italien. Människor är begravda i rasmassor. Flera byar är förstörda. 


Mansstaden - Del 9: Sodom idag - Den ogudaktiga och syndiga staden Sodom har enligt arkeologer hittats i Jordanien. Fynd på platsen tyder på att staden ska ha varit övergiven i 700 år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar