onsdag 31 augusti 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-09-01 01:00

Rökare fick nya lungor - Anders Trolin berättar hur han fick möta Jesus och hur Gud gav honom nya lungor efter 16 års rökande och missbruk.

Bryan Melvin såg avgrunden - Video: Bryan Melvin - Ett okänt land - Svensk text.Bryan Melvin beskriver helvetet som en verklig plats. Efter att ha druckit vatten som innehöll kolera, dog han och fick se ett område i helvetet som kallas för "Avgrunden". 


Bönedag för Noas Ark i Jönköping -


Åke Greens klassiska predikan om homosexualitet - Läs hela Åke Greens berömda predikan: Är homosexualitet en medfödd drift eller onda makters spel med människor?

Abort en kvinnofråga? - Det blir fel fokus om vi gör abort till en kvinnofråga. Det är en barnfråga. Barn blir faktiskt dödade!


Abort = 50 års fängelse - Bild: Aftonbladet.Ett lagförslag som lagts fram i El Salvador föreslår att flickor och kvinnor som gör abort ska kunna dömas till 50 års fängelse.


Jag talar om Jesus och datorn skriver - Jag testar ett tilläggsprogram i Chrome genom att bara tala och så skriver datorn. Nu blir det genast mycket enklare att blogga om Jesus!


Yx-Eskil bränner upp 60000 kronors sprit - Här bränner Yx-Eskil upp 150 flaskor starksprit för 60000 kronor eftersom han har tagit emot Jesus och blivit frälst!


Kanal 10 i Riket - Ikväll såg jag ett fantastiskt program i SVT2! SVT2 sände ikväll ett program om kanal 10 i serien Riket. Ett fantastiskt program om helande och frälsning och Jesus!


Visst finns Gud! - Vilket mirakel! Sekunden efter att han har lämnat platsen kommer bilen i våldsam fart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar