fredag 19 augusti 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-08-20 01:00


Livet börjat på Venus? - Bild: Expressen. Nu påstår Nasas forskare att liv kan ha börjat på Venus och sedan spridits till jorden...Hå-hå-ja-hå... Gudsförnekelsen gör folk... dumma!


Svenska kyrkan och kritiken - Av Holger Nilsson Bild: Flammor.com. Många reagera nu emot Svenska kyrkan genom att lämna den, vanliga medlemmar och även präster.

Obehagligt med OS - På grund av att jag inte har tv-kanalerna som OS går i så har jag inte direkt följt med i OS. Men när jag ibland har hört något på radion så har jag tyckt att det har varit direkt obehagligt när de har upphöjt olika människor som om de hade varit gudar.

Det gamla evangeliet - Christer Åberg sjunger och spelar ukulele om att Det gamla evangeliet Är lika dant idag!


Politiska partier i knät på islamister - "Sitter Vänsterpartiet i knät på islamister?" frågar sig flera vänsterpolitiker i en debattartikel i Aftonbladet.


Har CERN öppnat en ockult portabel dörr? - Av Mikael Walfridsson Denna bild blev tagen över CERN den 24 Juni, som är samma dag forskarna påbörjade ett nytt vetenskapligt experiment.

Du är bjuden till Lammets bröllop - Du är bjuden till Lammets bröllop (Jesu bröllop). Ska du svara ja?

Du väljer: Himlen eller Helvetet - Torgmöte från Youtubekanalen John-1.


Mansstaden - Del 6: Ett profetiskt tidstecken - Ett av de starkaste tidstecken på att vi lever i den sista tiden och att Jesus snart kommer tillbaka är den homosexuella synden. 


Sverige inför tiggeriförbud? - Bild: DN. Sverige kan få ett tiggeriförbud. "Det är knappast en del av den svenska modellen att lösa fattigdom med tiggeri", säger civil- och kommunminister Ardalan Shekarabi (S) till DN.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar