fredag 26 augusti 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-08-27 01:00


Apg29 blockerad på färja? - Är apg29 blockerad på färjan Karlskrona-Gdynia? Det undrar en mejlskrivare.


Mansstaden - Del 13: Bibelord - Alla bibelord om Sodom och Gomorra.


Jordbävning i Stockholm - Bild: Expressen.Man säger att det aldrig kan bli jordbävningskatastrofer i Sverige med många döda. Men vad säger Jesus i bibeln?


Mansstaden - Del 12: Sodom och Gomorra - Hela den sanna originalberättelsen om Sodom och Gomorras undergång.


Sköt hund - fick 34 års fängelse - Bild: abc13.com.Fick 34 års fängelse för att ha skjutit ihjäl en polishund, men bara 11 år för att bland annat ha gjort grovt rån!


Är Hillary Clinton besatt av demoner? - I en uppmärksammad intervju får USA:s ena presidentkandidat Hillary Clinton plötsliga okontrollerbara spasmer så till och med en kvinnlig journalist ryggar tillbaka av chock.


Det finns endast en jord med liv - Jorden är unik. Gud har inte skapat andra "jordar" med liv på. Detta står det hur tydligt som helst i Bibeln.


Mansstaden - Del 11: Evangeliet till Sodom - Om du vägrar att lyssna på evangeliet och ta emot det kommer du att dömas hårdare än Sodom på domens dag.


Det enorma ljuset i nära döden upplevelsen - Läsarmejl av Sarah Sen uppfattade jag en ENORMT LJUS komma från höger, detta ljus växte och det var ALLT - det levde och det TALADE Till mig.

Skriv om Jesus du också! - Jag efterlyser evangeliserande bloggsajter! Blogga du också om Jesus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar