fredag 12 augusti 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-08-13 01:00


Frälsningen och Andens dop - I detta korta klipp visar jag klart och tydligt från Bibeln att frälsningen inte är detsamma som Andens dop.


Almaz Ayana: Min enda dopning är Jesus - Bild: Aftonbladet.- Min enda dopning är Jesus, svarar Almaz Ayana efter att hon har slagit det gamla världsrekordet på 10 000 meter med 14 sekunder i OS.


Slottet Braehus vid Vättern - Dessan och jag besökte slottsruinen Braehus vid Vättern.

Nu är dagen för din frälsning - Fantastisk torgpredikan från Sergels torg i Stockholm. Jesus skall komma tillbaka!


Kvinna var man - fick inte komma in i land - Visst är det läskigt att denne man tror att han är en kvinna?Den kanadensiska modellen Gigi Gorgeous hölls kvar på flygplatsen i fem timmar i Dubai i tisdags och nekades inträde i landet. Det stod i hans pass att han var man och inte kvinna.


Joel Halldorf i Expressen - försvarar islam - Läsarmejl av Karin Joel Halldorf försvarar islam! Tänk om han istället kunde försvara alla förföljda kristna! Man häpnar! 

Jesus älskar dig men inte synden - Torgpredikan om att Jesus älskar dig, men inte din synd.


Svenska kyrkans kris är självförvållad - Av Holger Nilsson Svenska kyrkan är i en djup kris, den är till en mycket stor del självförvållad.


Richard Dawkins tror på utomjordingar - Richard Dawkins förvirrar sig in i sin gudsförnekelse att utomjordingar har skapat livet på jorden.I detta avslöjande klipp förklarar Richard Dawkins att han tror att utomjordingar planterade livet på jorden!


Pestkyrkogården i Annerstad - I Annerstad finns det ett kors rest mitt i skogen. Den restes 1958 till minne av pesten som gick fram över Annerstad åren 1601-1602. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar